Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (96)
Filtrer anmeldelser
96 resultater
Medlemsvurdering
64
24
8
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
64
24
8
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 96 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2018

Optimal for aktivitets-ferie for min familie....paddle-board, windsurf, sejlsport på fjorden, MTB og løb.... og hver gang den gode service.
Sublime faciliteter og den bedste beliggenhed ved Limfjorden!

Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ulrik L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2018

Virkelig god beliggenhed lige ved lystbådehavnen. Vi blev mødt af venligt og imødekommende personale, fik et dejligt værelse med udsigt over vandet.
Skønt værelse med gode senge.
2 km. ind til centrum, skov lige bag hotellet og badestrand 100 m væk.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, NetteEl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2018 fra mobile enheder

Meget fint hotel. Godt værelse og gode senge. Vi hentede aftensmad i byen og spiste på havnekajen foran vores værelse. Det var perfekt. Strand 100 m væk. Det eneste vi kunne savne var lidt mere fokus på morgenmaden (mere ost, kold yoghurt, bedre brød) - og større kopper til te :)

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, lisa0tt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. juli 2018

Lidt gemt bag havneindustribygninger findes dette hotel med god stille beliggenhed, og flot udsigt over Marina og fjorden.

Gode rummelige værelser, wi fi og tæt på flere spisesteder, bl a på hotellets grund.
Er du langt hjemmefra kan du også købe dig adgang til vaske mulighed i bygningerne.

Gode muligheder for Vandreture, langs vandet eller ind til bymidten, der har “vand i gaden”. Alternativt kan fritidsområdet anvendes i dårligt vejr, med bordtennis, spil etc.

kan varmt anbefales til overnatning i fredelige omgivelser,

Morgenmad på restaurant i bygningerne.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Grevehansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juli 2018 fra mobile enheder

God beliggenhed lige ned til lystbådshavnen.
Vores værelse havde entre, derefter åbent køkken (køleskab, kogeplade, glas) med spisebord + stole, TV og chaiselong sofa herfra adgang til udendørs fælles areal. Seperat badeværelse og soveværelse med skabsplads.
Vi spiste på den tilhørende restaurant. Maden var super lækker, fantastisk udsigt og rolige omgivelser.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, cocoboo8
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser