Status samt, evaluering: Frederiksberg 12 Kloster.
Hvem der griner mest?? Ja prøv at gætte, det er absolut ikke os, vi føler os taget i røven, da det er en skandale, at i udlejer et hus, uden at kontrollere hvordan standarten er: Vi er begge med hos Ældresagen, det har man bare ikke gavn af hos jer, selv om i averterer med det. I udlejer et hus udenfor sæsonen, og må naturligvis sætte prisen ned, for bare, at udleje det, og samtidig nægter at bruge rabatten på 10%, hvad i hos Ældresagen averterer med, hvilket er at røvrende medlemmet, uanset hvad i mener, hvilket vi tager op med Ældresagen.
Huser er enten under renovering, eller sanering, måske begge dele! Det der er lavet, er efter danske normer noget klamp og fusk.
Indledningsvis vil vi orientere jer om, at i blandt lokalbefolkningen har et meget dårligt ry, flere har frarådet, at leje noget hos jer.
Vi er et ægtepar, folkepensionister, som de sidste 10-12 år 3 gange årligt har lejet sommerhus på Lodbjerg Hede, og er helt vild med dette område. Vi har flere rigtige gode venner fra området, som også gør, at vi stadig vil tilbage til området.
Trods advarsler, fra vore lokale venner, som vi ignorerede lejede vi denne gang hos jer. Hvem der har mest ret, vil jeg ikke komme ind på!
Huset på Frederiksberg 12, i Kloster, burde i absolut ikke leje ud, så længe standarten er sådanne, som den pt. er, der har i svigtet så det klodser, med manglende kontrol, og eftersyn før udlejningen.
Flere indvendige døre var fjernet, og manglede, så man var tvunget til, at opvarme for mange rum, for vores vedkommende bruger vi bare en stue, køkken, soveværelse, samt toiletrum. Hvor badekaret er stillet op på 4 træklodser.
Døren til havestuen kan dårligt åbnes, da den banker direkte op i loftspærerne.
Garagen er der ingen adgang til, da den er aflåst. Noget det der averteres med et utilgængeligt, altså falsk, urigtig oplysninger.
Det er mig ubegribeligt, at i udlejer et hus, uden et tv og radio. Det stod der heller ikke på hjemmesiden der var, men alligevel, men det burde da være obligatorisk krav fra jer, at i som udlejere forlangte fra ejeren, at det skulle der være i huset når i skulle stå for udlejningen.
Jeg kontakte jeres kontor i Søndervig, men kunne lige så godt være gået ud i køkkenet, og talt til vandhanen, da resultatet var det samme, for som jeg sagde, at i husets bog står klart, og tydeligt, at man tænder først for tvèt, derefter på parabolen, som der intet var noget af, og fik svaret, at disse sider i bøgerne er standart, de ligger i alle husene, uanset hvad husene indholder.
Internettet som i sendte mig koderne til var uanvendelige. Jeg brugte flere timer forgæves, da intet virkede. Til sidst måtte jeg, som er tidligere EDB-Faglærer, ringe på en hotline, som så kontaktede ejeren som boede i Rødovre ved København.
Koderne som man skal bruge, har jeg af almindelig høflighed, tilsendt jer på mail, for at hjælpe, hvis der skulle være andre der lejede rønnen.
Hotlinen ringede tilbage med svaret, på undersiden af rhouteren sider et meget lille mærke, som skal indscannes, QR Reades på mobiltelefonen, det gjorde jeg så, og fik nogle helt andre koder frem. Dem indstallerede jeg først på rhouteren, og derefter på min bærbare computer, på min mobiltelefon, samt på min kones Ipad, så det kom til at virke. Det viser sig så, at husets ejer har udskiftet rhouteren med en uorginal, og lade det hele være som det var.
For at gå videre, ved siden af soveværelset er et rum, uden dør, med mange af ejerens ting, som absolut ikke burde være der, nærmest et pulterkammer, eller hvad man kalder det.
Den første nat var det isnende koldt derfra, og viste sig at komme fra et vindue, vinduet var bare proppet ind i et hul, hverken isoleret eller andet, blev bare holdt lidt fast med et stykke Gaffa-Tape, så vinduet bevægede sig ud og ind da det blæste. Hvilket i burde have set inde udlejningen.
Der er rindende vand i baderummet når det regner, da taget er utæt, så det regner direkte ned, og løb hen af gulvet.
På hjemmesiden står sort, på hvidt, at der er gulvvarme, men man kunne ikke finde nogen ventil, så man kunne åbne, derfor var det isnende koldt, hvilket er yderst usmart, da min kone er tidligere canserpatient.
Haven omtaler i som en naturgrund: Det passer, den var ubrugelig, græsplænen har ikke været slået i dette år, og den lange smalle indkørsel, var næsten ufremkommelig.
Havestuen
Vi har nu indtil videre brugt jer 3 gange: første, -eneste.