Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Frank S
Viborg, Danmark

Meget dårligt

1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 14. jan. 2021
Kan absolut ikke anbefale Danland Søndervig. Vi havde bestilt et 3 dages ophold for at komme væk fra hele corona situationen. Jeg havde bestilt en ”plus” lejlighed som skulle være en moderniseret/renoveret version af deres lejligheder.
Det første vi så da vi ankom var hoveddøren til lejligheden, den var fuldstændig nedbrudt af skimmelsvamp og håndtaget hang og det var i det hele taget svær at åbne og lukke. Da vi kommer indenfor ser vi til vores store overraskelse at der var køjeseng beregnet til børn...der skulle min kæreste og jeg så ligge ….jamen det er jo helt hen i vejret. Men hvad værre var, at i soveværelset som havde stort vindue lige ud til parkeringspladsen, var der ingen gardiner eller persienner. Så vi kunne så ligge i køjeseng (beregnet til børn) og alle der gik forbi havde frit udsyn til os og kunne kigge ind.
Da vi så køkkenet havde man installeret et MINDST 20 år gammelt kombineret komfur/opvaskemaskine. Ovnen var så lille at den medbragte kylling ikke kunne presses ind. Der var sand på gulvet i hele lejligheden. Efter en time besluttede vi os for at køre hjem. Vi prøvede at ringe til Danland men fik automatisk besked på at vi skulle kigge efter hjælp på deres hjemmeside(så vi kunne ikke få en anden lejlighed). Jeg har boet flere forskllige steder ved Danland, men det her skraber godt nok bunden. Men fordi det ligger ved vestkysten kan man nok udleje alt uanset hvor ringe standen er.
Vi sendte en mail i samme øjeblik vi var hjemme men hørte aldrig fra dem. Gå i en stor bue udenom det her nedslidte sted.
Dato for ophold: januar 2021
1,0 ud af 5 boblerRenlighed
1,0 ud af 5 boblerService
1,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
1.335 kr.
Få bonusser med One Key
    2.798 kr.
    2.741 kr.
0.5 km fra Danland Feriecenter i Søndervig
Nice play area right outside the door!
734 kr.
      1.191 kr.
    13.8 km fra Danland Feriecenter i Søndervig
    Vis flere hoteller i Ringkøbing
    Anmeldt d. 16. november 2020

Vi tilbragte fire solrige og varme dage i Søndervig.

Vi havde et dejligt hotelværelse som er de mindste der er på feriecentret. Værelset var hyggeligt, rent og nyistandsat.

Personalet i receptionen er meget flinke og hjælpsomme.

Den tilhørende svømmehal føles en lille smule kedelig og trist men har dog stadig en del faciliteter som rutchebane og boblebad.

Byen er en hyggelig turistby hvor det føles som at gå rundt sydpå med masser af små butikker og spisesteder.

Stranden som ligger lige bag feriecentret er virkelig dejlig og det er skønt at der ikke må være biler på stranden.

Værelsestip: Værelserne er meget forskellige i vedligeholdelse og indretning da de alle er privatejede.
    Dato for ophold: august 2020
      • Renlighed
    2  Tak, Per131070
    Anmeldt d. 17. august 2020

Fin lille lejlighed som er ren, i god stand og med alt det som man skal bruge. Vi elskede at bruge terrassen og græsarealet foran. Nærliggende legeplads som vores datter elskede, samt badeland med fri adgang. Det bedste er dog området, tæt på strand, spisesteder, minigolf osv. Virkeligt anbefalelsesværdigt til børnefamilier!

Dato for ophold: august 2020
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, I734VJ
    Anmeldt d. 20. juli 2020

Vi var meget skuffede over vores lejlighed. Bestil IKKE D108.

Vi ved udmærket at vi bestilte den billigste lejligheds kategori der var, men vi blev meget skuffede ved ankomst.

Lejligheden bar præg af indretning fra 70/80'erne, uden vedligehold.... OG rengøring...

Fastmonteret gulvtæppe var plettet, beskidt og nogle stedet lignede det råd. Ydermere føltes det fedtet, hvorfor næsten alt der landede på gulvet blev smidt ud eller vasket øjeblikkeligt.
    Sovesofaen i stuen var i stykker (hvilket dog senere blev kompenseret), men det påvirkede da nattesøvnen, idet udskiftning eller flyt til anden bolig ikke var mulig.

Der var støv på gulvpaneler, køkkenet havde pletter og gule afmærkninger langs kanter og samlinger og på kogepladen (Heldigvis havde vi familie, der boede i anden bolig, så vi lavede ikke mad på komfuret hele ugen, eller benyttede ovnen).

Ovnen hang/stod skævt og havde mange mærker og af YDERST gammel dato (ingen vedligehold).
    Dørhåndtag, skabslåger mv. hang og var ikke vedligeholdt. Wifi router var i stykker og virkede hver anden time, fryseskabslåge var i stykker og lyset i køleskabet ligeledes, Mindre ting, men bare det generelle helhedsindtryk af lejligheden.

Der kom dog rengøring med det samme efter vi gjorde opmærksom på det, og mht. fejl og mangler oplyste rengøringspersonalet, at de ved flere lejligheder havde indberettet fejlene til ejeren, der ikke gjorde noget ved det! Og gulvtæppet forblev som først beskrevet.

Vi endte med at få lidt kompensation, primært pga. den ødelagte sovesofa. Det skuffer mig dog lidt, at da jeg gjorde opmærksom på fejlene i receptionen i Danland, var holdningen lidt: "Jamen, I har jo bestilt det billigste og så er det hvad man kan forvente".

Jeg ved udmærket, at man ikke kan forvente en renoveret/pæn bolig, men jeg forlanger dog, at tingene er vedligeholdt og rengjort, for man betaler en høj leje i sommerferieperioden (ca. 6000 for 6 dage). Men det argument blev nærmest overhørt som om, at det skulle jeg have forventet.

Hvis det er Danlands holdning og det man kan forvente, når man bestiller "økonomi pakken" - så er det årsagen til, at jeg kun giver 1 stjerne.

Så brug de ekstra penge på de dyrere værelser.

Værelsestip: Vælg IKKE værelse D106 eller D108
      • Søvnkvalitet
    Tak, ThomasHSS88
    Anmeldt d. 17. juli 2020

Der lå hunde hår nogle steder i ferie lejligheden og
    der var en ledning til en nat lampe der var bidt i stykker og et sted manglede der en pære. Gulvet i badet hældte den forkerte vej så vandet ikke løb ordeligt ud. Men ellers var alt andet helt fint

Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Tbob13
    Anmeldt d. 16. juli 2020

Danland Søndervig ligger i udkanten af Søndervig i gåafstand til butikker, restauranter og stranden. Virkelig fin placering.
    Vi havde en lejlighed type 1, 2 soveværelser, badeværelse og stort køkken/alrum. Lejligheden var fint stor og der var alt, vi behøvede.
    Der er temmelig lydt, og vi var desværre uheldige, at overboen støjede temmelig voldsomt med noget der mest af alt lød som parkour eller seriøs ommøblering fra 8-23 hver dag. På det punkt var vi nok temmelig uheldige.
    Der er fine parkeringsmuligheder på stedet.
    Vi benyttede ikke badeland og kan derfor ikke udtale os om det.

Værelsestip: Bed om et værelse væk fra vejen for mere nattero.
    Tak, Patrizia70811