Vi var meget skuffede over vores lejlighed. Bestil IKKE D108.
Vi ved udmærket at vi bestilte den billigste lejligheds kategori der var, men vi blev meget skuffede ved ankomst.
Lejligheden bar præg af indretning fra 70/80'erne, uden vedligehold.... OG rengøring...
Fastmonteret gulvtæppe var plettet, beskidt og nogle stedet lignede det råd. Ydermere føltes det fedtet, hvorfor næsten alt der landede på gulvet blev smidt ud eller vasket øjeblikkeligt.
Sovesofaen i stuen var i stykker (hvilket dog senere blev kompenseret), men det påvirkede da nattesøvnen, idet udskiftning eller flyt til anden bolig ikke var mulig.
Der var støv på gulvpaneler, køkkenet havde pletter og gule afmærkninger langs kanter og samlinger og på kogepladen (Heldigvis havde vi familie, der boede i anden bolig, så vi lavede ikke mad på komfuret hele ugen, eller benyttede ovnen).
Ovnen hang/stod skævt og havde mange mærker og af YDERST gammel dato (ingen vedligehold).
Dørhåndtag, skabslåger mv. hang og var ikke vedligeholdt. Wifi router var i stykker og virkede hver anden time, fryseskabslåge var i stykker og lyset i køleskabet ligeledes, Mindre ting, men bare det generelle helhedsindtryk af lejligheden.
Der kom dog rengøring med det samme efter vi gjorde opmærksom på det, og mht. fejl og mangler oplyste rengøringspersonalet, at de ved flere lejligheder havde indberettet fejlene til ejeren, der ikke gjorde noget ved det! Og gulvtæppet forblev som først beskrevet.
Vi endte med at få lidt kompensation, primært pga. den ødelagte sovesofa. Det skuffer mig dog lidt, at da jeg gjorde opmærksom på fejlene i receptionen i Danland, var holdningen lidt: "Jamen, I har jo bestilt det billigste og så er det hvad man kan forvente".
Jeg ved udmærket, at man ikke kan forvente en renoveret/pæn bolig, men jeg forlanger dog, at tingene er vedligeholdt og rengjort, for man betaler en høj leje i sommerferieperioden (ca. 6000 for 6 dage). Men det argument blev nærmest overhørt som om, at det skulle jeg have forventet.
Hvis det er Danlands holdning og det man kan forvente, når man bestiller "økonomi pakken" - så er det årsagen til, at jeg kun giver 1 stjerne.
Så brug de ekstra penge på de dyrere værelser.