“Kedelig mad - til gengæld ikke pengene værd!”
Anmeldelse af Hvide Sande Røgeri

Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 18. februar 2023 fra mobile enheder

Kæmpe skuffelse!
Huskede stedet som uovertruffen og havde set frem til lækker mad.
Rødspætten med kartofler og persillesovs viste sig at være ikke kogte kartofler med hvid sovs med kun antydning af persille - helt uden persillesmag. Den færdigkøbte salat dertil findes ikke kedeligere!! Fisken var dog ok men alt i alt var retten langt fra pengene værd.
Heldigt at øllen var god. Betjeningen virkede fuldstændig ligeglad med kritikken.
Vi kommer IKKE igen!

Dato for besøg: februar 2023
Tak, heleneh_lmkj_rm
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 15. februar 2023

Uge 7 - mandag, herlig frokost på Røgeriet. Lækker fiskebuffet med stort udvalg.
2 supper, sild og så en masse forskellige anretninger af laks, torsk, ål og rejer.
En del lækre salater.
Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: februar 2023
    • Mad
Tak, Thomas_Rotendahl
Anmeldt 11. januar 2023 fra mobile enheder

Besøgte Hvide Sande Røgeri med nogle venner.
Vi bestilte alle deres fiskebuffet. Som sidst vi besøgte stedet var der stor tag selv fiskebuffe’.
Kort sagt, så var det en god oplevelse, og kan anbefales

Dato for besøg: januar 2023
Tak, 0ldermand
Anmeldt 5. januar 2023 fra mobile enheder

Fisk når det er allerbedst. Perfekt tilberedt og smukt præsenteret fisk i alle afskygninger. Supersød og kvik betjening.

Dato for besøg: januar 2023
Tak, 35olep
Anmeldt 3. oktober 2022

Vi var på "års-dags-tur"/kærestetur :-) og gjorde holdt i Hvide Sande, hvor vi valgte dette sted ud, for er man i en fiskeby, skal man altså spise fisk :-)
Vi bestilte 2 stjerneskud og en stor øl og cola. Vi elsker stjerneskud, og har fået rigtig mange varianter rundt omkring i Danmark :-)
Det var rigtig flot anrettet og med gule citronperler i stedet for caviar... interessant og flot. Tjeneren sagde, at det var nogle små fiskefileter, derfor fik vi 3 :-)
Et kæmpe plus fordi de ikke druknede stjerneskuddet i dressing, som de desværre gør nogle steder.
Jeg bad om at få rugbrød i stedet for franskbrød nedenunder, og det var ingen problem.
Virkelig velsmagende og lækkert og vi kunne ikke have spist en bid mere :-)

Dato for besøg: september 2022
    • Mad
Tak, Susanne-og-Joergen

Rejsende, der kiggede på Hvide Sande Røgeri, kiggede også på

Ringkøbing, Vestjylland

Hvide Sande, Vestjylland

Har du været i Hvide Sande Røgeri? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering