Vi prøvede skaldyrs- og fiskebuffeten. Et imponerende stort udvalg, men det er virkelig ærgerligt at se, hvordan industriprodukter og kønsløs tilberedning har sneget sig ind. Der er sikkert hvad der skal være, men tilbehøret skuffer virkelig - det meste kommer fra spand og virker lidt umotiveret. Dog har jeg aldrig smagt østers som smagte af så lidt, men jeg er også vant til at spise skaldyr af høj kvalitet. Meget af udbuddet smagte i øvrigt ikke af så meget, men det er nok lang tids opbevaring i køleskab eller bare det billigst mulige. Men tænk, hvis der havde været et lidt mindre udvalg, men til gengæld retter tilberedt med optimal smag og kvalitet. Det havde hjulpet.
Som restaurant føles det lidt som en kombination af hotel legoland og myldretid i et s-tog og det er tydeligt at der skal en masse gæster igennem så hurtigt som muligt. Men jeg erkender, at buffet-restauranter ikke er min kop te.
Betjeningen var forsåvidt fin og den ene tjener demonstrerede en ret imponerende viden om fisk og skaldyr.