Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Brian R
Horsens, Danmark

Fin oplevelse

Anmeldelse af Centralhotellet Koge
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 29. jun. 2024
Klar og venlig kommunikation fra hotellets side forud for ankomst. Det var let at finde ud af nøgleboks mv. Skøn snack-bar med alle mulige slags lækkerier, inkl. kaffestation. Central placering lige ved torvet. Venlig og hurtig checkud. God seng.
Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
      Ellegaarden Bed and Breakfast
        7.7 km fra Centralhotellet Koge
        Vis flere hoteller i Køge
        Anmeldt d. 30. april 2023

Centralhotellet er et flot gammelt hotel indrettet på moderne vis, men med respekt for husets historie. Mange fine detaljer. Morgenmaden var rigtig god og betjeningen var i top. Kan varmt anbefales.

Dato for ophold: april 2023
        • Rejsetype: Rejste som par
        Tak, Kjeld P
        Anmeldt d. 17. marts 2023

Meget gode værelser omme bagved, hvor der er også er små havemøbler til, udenfor.
        Rigtig lækre madrasser, lækker sengetøj, gulvvarme , der fungerer supergodt. Hårtørrer på badeværelset. Dejlig stor bruser, hvor gulvet ikke bliver våd overalt på badeværelset. Meget lille håndvask. Dejlig sofa. Der er gratis nescafe og lidt te til rådighed på værelset, samt elkedel. Def er 2 krus, 2 glas, endda vinglas.
        Der er gode natlamper/læselampe ved sengene. Stikkontakt kun i den ene side af sengen. Der er sysæt .
        Meget central beliggenhed, du kan nemt og hurtigt gå til det hele.
        Bemærk! Der er gratis parkering i gården, hvis der er ledige pladser (4båser) men en stor bil kan ikke komme igennem den meget gamle og SMALLE port! Du får nemt ridset bilen. Jeg vil kraftigt anbefale at få gjort noget ved bredden af porten. Den er virkelig smal.
        Venlig personale. De kunne stille glutenfri morgenmad og havremælk. Dejligt.

Værelsestip: Meget smal port, store biler kommer ikke igennem, ellers bliver ridset. Svært at komme ind. Lille gård, svært at vende bilen. Ingen safe.
        Dato for ophold: marts 2023
        • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
        Tak, Anita Németh B
        Børge Løve, Ejer hos Centralhotellet Koge, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. marts 2023

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
        Desværre er porten som da den blev bygget i 1600 tallet. Vi kan ikke flytte husene :-). Men rigtigt, en smal port, kun alm. biler og små varevogne kan komme ind.

Indberet svar som upassende
        Anmeldt d. 7. februar 2020 fra mobile enheder

Lille hyggeligt hotel med venligt personale og god morgenmad. Lækkert værelse med god plads og fint badeværelse. Ikke billigt men pengene værd. Vi blev spurgt om vi ønskede rengøring efter første nat, hvilket vi takkede nej til. Måske kunne man have været oplyst om, at man også kunne komme ind “fra gaden” og købe morgenmad. Der var lige lovligt meget run på buffeten (især den ene morgen) hvilket måske ikke er så fedt, når man er hotelgæst. Måske man kunne spørge de overnattende gæster om man ønskede at reservere et bord?!

Dato for ophold: februar 2020
        Rejsetype: Rejste som par
        Tak, 62anneo
        Anmeldt d. 19. januar 2020 fra mobile enheder

Udvalget af hoteller er meget små i Køge centrum, så med det, må man tage hvad man kan få.
        Hotellet er centralt (ligger på torvet), rent og fin morgenmad + sød betjening.

Værelset var nyligt renoveret og meget mangelfuldt + for dyrt ift hvad du fik.
        Der blev ikke gjort rent morgenen efter første dag - det var heller ikke i orden!

Jeg kan ikke sige, at jeg ville anbefale det, men ud fra de mulige alternativer, så nok alligevel... Som sagt ikke noget galt, hvis prisen havde været derefter... Der var ikke sammenhæng og derfor ikke rimeligt.

Dato for ophold: januar 2020
        Rejsetype: Rejste med familie
        1  Tak, RikkeHol
        Anmeldt d. 7. januar 2020

Dejlig sted, centralt i byen. Hotellet er lige ud til Køge torv. Hyggelig Cafe i stuen, hvor vi købe kaffen og kage ved ankomsten. God størrelse værelse, med sofa. På gangen var der et glas skab, med forskellige ting man kunne få brug for i løbet af opholdet ( service, spil m.m.). Lækker morgenmad :-) Kommer gerne igen.

Dato for ophold: oktober 2019
          • Renlighed