Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
874 kr.
Refusionsberettiget før ons. 5. jun.
Priceline
Go to your Happy Price
Hotels.com
856 kr.
Refusionsberettiget før tor. 6. jun.
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anita Németh B
Give, Danmark

Meget smal port, dejlige værelser og morgenmad

Anmeldelse af Centralhotellet Koge
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. mar. 2023
Meget gode værelser omme bagved, hvor der er også er små havemøbler til, udenfor.
Rigtig lækre madrasser, lækker sengetøj, gulvvarme , der fungerer supergodt. Hårtørrer på badeværelset. Dejlig stor bruser, hvor gulvet ikke bliver våd overalt på badeværelset. Meget lille håndvask. Dejlig sofa. Der er gratis nescafe og lidt te til rådighed på værelset, samt elkedel. Def er 2 krus, 2 glas, endda vinglas.
Der er gode natlamper/læselampe ved sengene. Stikkontakt kun i den ene side af sengen. Der er sysæt .
Meget central beliggenhed, du kan nemt og hurtigt gå til det hele.
Bemærk! Der er gratis parkering i gården, hvis der er ledige pladser (4båser) men en stor bil kan ikke komme igennem den meget gamle og SMALLE port! Du får nemt ridset bilen. Jeg vil kraftigt anbefale at få gjort noget ved bredden af porten. Den er virkelig smal.
Venlig personale. De kunne stille glutenfri morgenmad og havremælk. Dejligt.
Dato for ophold: marts 2023
Værelsestip: Meget smal port, store biler kommer ikke igennem, ellers bliver ridset. Svært at komme ind. Lille...
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Børge Løve, Ejer hos Centralhotellet Koge, svarede på denne anmeldelse
Svarede 19. mar. 2023
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Desværre er porten som da den blev bygget i 1600 tallet. Vi kan ikke flytte husene :-). Men rigtigt, en smal port, kun alm. biler og små varevogne kan komme ind.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
816 kr.
  • Expedia.com
    1.012 kr.
  • Agoda.com
    719 kr.
  • Priceline
1.2 km fra Centralhotellet Koge
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
866 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    866 kr.
  • Tripadvisor
    866 kr.
  • Priceline
0.6 km fra Centralhotellet Koge
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
850 kr.
Refusionsberettiget
    3.3 km fra Centralhotellet Koge
    Booking.com
    1.200 kr.
    Refusionsberettiget
    • Agoda.com
      1.200 kr.
    3.8 km fra Centralhotellet Koge
    Køge Bed & Kitchen(ROOMS) Værelse stueetage
    Booking.com
    895 kr.
    870 kr.
    Refusionsberettiget
    • Expedia.com
      895 kr.
    • Hotels.com
      895 kr.
    • Vio.com
    0.6 km fra Centralhotellet Koge
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    820 kr.
    Refusionsberettiget
      3.5 km fra Centralhotellet Koge
      4 letti a castello + 1 a scomparsa. noi abbiamo usato solo 2 letti
      Vio.com
      • eDreams
      • Lol.travel
      1.8 km fra Centralhotellet Koge
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Indgang til Koege Guesthouse
      Priceline
      Go to your Happy Price
      • Vio.com
      • Expedia.com
      • Hotels.com
      1.5 km fra Centralhotellet Koge
      Booking.com
      874 kr.
      Refusionsberettiget
      • Priceline
      • Hotels.com
        856 kr.
      • Expedia.com
        882 kr.
      0.0 km fra Centralhotellet Koge
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Booking.com
      844 kr.
      825 kr.
      Refusionsberettiget
      • Priceline
      • Hotels.com
        844 kr.
      • Agoda.com
        825 kr.
      7.4 km fra Centralhotellet Koge
      Gratis wi-fi
      Gratis parkering
      Vis flere hoteller i Køge
      Anmeldelser (53)
      Filtrer anmeldelser
      53 resultater
      Medlemsvurdering
      10
      23
      16
      2
      2
      Type rejsende
      Tidspunkt på året
      SprogAlle sprog
      Flere sprog
      Medlemsvurdering
      10
      23
      16
      2
      2
      Se, hvad de rejsende siger:
      Valgte filtre
      Filtre
      Opdaterer listen...
      2-7 af 53 anmeldelser
      Anmeldt d. 7. februar 2020 fra mobile enheder

      Lille hyggeligt hotel med venligt personale og god morgenmad. Lækkert værelse med god plads og fint badeværelse. Ikke billigt men pengene værd. Vi blev spurgt om vi ønskede rengøring efter første nat, hvilket vi takkede nej til. Måske kunne man have været oplyst om, at man også kunne komme ind “fra gaden” og købe morgenmad. Der var lige lovligt meget run på buffeten (især den ene morgen) hvilket måske ikke er så fedt, når man er hotelgæst. Måske man kunne spørge de overnattende gæster om man ønskede at reservere et bord?!

      Dato for ophold: februar 2020
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, 62anneo
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Anmeldt d. 19. januar 2020 fra mobile enheder

      Udvalget af hoteller er meget små i Køge centrum, så med det, må man tage hvad man kan få.
      Hotellet er centralt (ligger på torvet), rent og fin morgenmad + sød betjening.

      Værelset var nyligt renoveret og meget mangelfuldt + for dyrt ift hvad du fik.
      Der blev ikke gjort rent morgenen efter første dag - det var heller ikke i orden!

      Jeg kan ikke sige, at jeg ville anbefale det, men ud fra de mulige alternativer, så nok alligevel... Som sagt ikke noget galt, hvis prisen havde været derefter... Der var ikke sammenhæng og derfor ikke rimeligt.

      Dato for ophold: januar 2020
      Rejsetype: Rejste med familie
      1  Tak, RikkeHol
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Anmeldt d. 7. januar 2020

      Dejlig sted, centralt i byen. Hotellet er lige ud til Køge torv. Hyggelig Cafe i stuen, hvor vi købe kaffen og kage ved ankomsten. God størrelse værelse, med sofa. På gangen var der et glas skab, med forskellige ting man kunne få brug for i løbet af opholdet ( service, spil m.m.). Lækker morgenmad :-) Kommer gerne igen.

      Dato for ophold: oktober 2019
        • Værdi
        • Renlighed
        • Service
      Tak, Dittelau
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Anmeldt d. 12. september 2018 fra mobile enheder

      Når de skriver centralt er det central ligger direkte ved torvet i den hyggelige gamle købstad Køge

      Værelserne er små men hyggelige og rene i er historisk miljø - selve hotellet er en gammel bygning med skævhederne og den charme dette medfører

      Venligt og imødekommende personale

      Eneste minus er fælles bad på gangen

      Dato for ophold: september 2018
      Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      Tak, ebbe t
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Anmeldt d. 18. april 2018 fra mobile enheder

      Godt hotel - MEN husk at bestille værelse med bad og toilet !!! (Troede ikke der fandtes hoteller i DK uden)
      Men morgenmaden opvejede det manglende bad :)
      De har også en fin parkeringsplads i baggården - gratis!
      Fint værelse med super dyner og puder, sov dejligt.

      Dato for ophold: april 2018
      Rejsetype: Rejste som par
      Tak, Carsten S
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
      Børge L, Ejer hos Centralhotellet Koge, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. august 2018

      Tusind tak for dit gode svar, jo der findes hoteller med fælles bad. Vores hotel er fra 1920erne og husets beskæffenhed gør vi desværre ikke kan lave mere om end det vi har gjort.

      Alt andet gør vi en dyd af at opgradere.

      Indberet svar som upassende
      Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
      Se flere anmeldelser