“Dejlig mad”

Taco Locos
nr. 26 af 114 Restauranter i Køge
Restaurantoplysninger
Anmeldt 3. oktober 2023

Super dejlig autentisk mad og fantastisk god betjening kommer helt sikkert igen .
Vi prøvede ikke deres all you can eat!

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Stopdigselv
Sprog

Anmeldt 28. september 2023

Første, sidste og eneste gang vi kommer der, og så fik vi ikke engang noget at spise, de kunne åbenbart ikke overskue at skulle lave mad til 3 mennesker mere, selv om der var ledige borde og 3 timer til lukketid, dårlig oplevelse

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Henrik A
Anmeldt 3. september 2023 fra mobile enheder

Tåbelig måde at bestille mad på man får en tablet hvor der mangler billeder af retterne så man ved ikke hvad man bestiller, vi var 8 og alle skulle igenne den ene latterlige tablet for at se hvad der var på menuen og bestille på tabletten, det tog lang tid, da maden endelig kom blev den bare sat på bordet samlet så hvide ikke hvem der havde bestil hvad, maden var og kold ved alle bestillingerne. Meget ungt Team som ikke ved hvad service er.

Dato for besøg: september 2023
Tak, Adventure11837291597
Anmeldt 5. juni 2023

Overraskelse, vi kom droppede in fra gaden. Dejlig overraskelse, super lækker mad. Vi fik lidt af det hele, det er vidst deres koncept

Dato for besøg: april 2023
Tak, Tom K
Anmeldt 5. juni 2023

Lækker mad, man kan smage det er kvalitet. Venligt personale, men hold f de har travlt. Syntes de gør det godt

Dato for besøg: maj 2023
    • Mad
Tak, 281ingen

Rejsende, der kiggede på Taco Locos, kiggede også på

Køge, Køge Kommune
Køge, Køge Kommune

Har du været i Taco Locos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering