Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig hygiejne”
Anmeldelse af Det sunde køkken Køge

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Det sunde køkken Køge
nr. 43 af 77 Restauranter i Køge
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. januar 2020

Jeg har flere gange været hos det sunde køkken for at købe sandwich. Ofte glemmer de at skifte handsker når de har rørt ved kød og skal til at lave en ny sandwich. I dag glemte de også at skifte handsker efter at have taget imod kontanter og skulle til at lave min sandwich efterfølgende.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, Jaqli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 9 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2019

Lækkert og friskt udvalg af salater. Sprød og saftig kylling. Hurtig servering. Hyggeligt spisested, hvis man skal videre i eks. biograf.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2019

Alle deres retter er altid lækre, men den som er mest populær der hjemme, er der humus.
Den smager skønt

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jakob D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

En af de bedste former for take-away I Køge. Husk at bastille, for de lækre kyllinger kan være udsolgt sidst på dagen. Der er rigelig mad, så prisen er meget favorable I forhold til andet take-away. Man kan også spise på stedet

Dato for besøg: september 2019
Tak, 407sussib
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2019 fra mobile enheder

Bestilte stegt kylling, kyllingebryst og spid samt 3 salater. Kyllingen var for hårdt stegt men salaterne var rigtig fine.

Dato for besøg: september 2019
Tak, 449b_rdt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Det sunde køkken Køge, kiggede også på

Køge, Køge Kommune
 

Har du været i Det sunde køkken Køge? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering