Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Skulle kun bruge et værelse en enkelt nat i Holstebro. Valget faldt på dette centrale hotel for enden af gågaden. Det er et moderne hotel med nøglefri betjening af værelses- og hoteladgang - det virker fint. Personalet var flinkt, morgenmaden buffet style og den var rigelig og fin. Prisen på værelset var måske lidt på tilbud - men i hvert fald rørende billigt. Fint værelse, meget fint badeværelse og ingen støj. Eneste problem: en elendig og billig hovedpude - mit råd er at skifte dem ud til en bedre kvalitet!
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste alene
Værdi
Værelser
Sted
Renlighed
Service
Søvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.