Vio.com
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Vis 15 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 19. maj 2022

Jeg har boet der flere gange, og værelserne er store og pæne. Der er udsigt mod åen på begge sider.
Morgenmad er virkelig lækker, jeg kan godt lide deres shots og bagte havregrød.
Betjeningen er venlig og imødekommende.

Dato for ophold: maj 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, pusserj2021
Anmeldt d. 27. marts 2022

Boede et par dage på hotellet rigtig god service i behagelige omgivelser, med fin morgenmad. hyggelig bar i stueetagen. hotellet ligger lige midt i byen, og det var ganske hyggeligt natteliv her. rummelige værelser og relativ god udsigt fra 3 sal.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, orlov1973
Troels Olesen, Direktør hos Best Western Royal Holstebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. marts 2022

Hej,

Tak for dit nylige besøg hos os.
Vi er glade for at læse din dejlige anmelde, og for at høre at du har nydt dit ophold hos os.

Vi håber snart at måtte byde dig velkommen på hotellet igen.
God dag.

Venlig hilsen

Emilie
Receptionen

Anmeldt d. 15. november 2021

Smilene og hjælpsom personale Hotellet ligger rigtigt godt. Dejlig udsigt fra værelset hvor vi boede. Personalet fortalte hvor vi kunne parkerer uden at vi skulle komme ud til en p bøde. Venlig og god betjening.

Dato for ophold: november 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, larsfilbert
Troels Olesen, General Manager hos Best Western Royal Holstebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2021

Hej Lars

Tak for jeres besøg og feedback.
Dejligt at høre i havde et godt ophold.

Vi håber at se jer igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Troels Olesen

Anmeldt d. 19. oktober 2021

Pris matcher kvalitet og hotellet har et fantastisk venligt personale. Fine værelser med høj vedligeholdelsesstandard og perfekt beliggenhed. Jeg havde min hund med og det var der ingen problemer med.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
Tak, F9936NLck
Troels Olesen, Direktør hos Best Western Royal Holstebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2021

Hej, tak for din feedback på dit nylige ophold. Jeg er glad for at høre om jeres dejlige ophold hos os. Vi håber at måtte byde jer velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Emilie, receptionen.

Anmeldt d. 20. september 2021

Royal hotel i Holstebro er en god oplevelse. Det er et lækkert og smagfuldt indrettet hotel, med bla gode senge og siddepladser på værelset . Hvert værelse har sit helt eget udtryk. Nogle værelser har en fantastisk udsigt over storetåen. Der er en tagterrasse med hyggelige siddearrangementer. Så var der en hyggelig mini bar med udsigt til gaden og åen. Der var rent og alt virkede som var det nyrenoveret.
Morgen maden var helt fantastisk. Øko produkter, portions ta’ selv pålæg, skyer mv. her kommer vi meget gerne igen.

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Escape52336994023

Hej. Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du deler oplevelsen af dit ophold hos os. Vi er rigtigt glade for at høre om dit gode ophold hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på hotellet. Jeg beklager den sene tilbagemelding. Venlig hilsen Emilie, receptionen.