Smilene og hjælpsom personale Hotellet ligger rigtigt godt. Dejlig udsigt fra værelset hvor vi boede. Personalet fortalte hvor vi kunne parkerer uden at vi skulle komme ud til en p bøde. Venlig og god betjening.Mere
- Gratis wi-fi
- Gratis parkering
Vis færreHej Lars
Tak for jeres besøg og feedback.
Dejligt at høre i havde et godt ophold.
Vi håber at se jer igen en anden gang.
Med venlig hilsen
Troels Olesen
Pris matcher kvalitet og hotellet har et fantastisk venligt personale. Fine værelser med høj vedligeholdelsesstandard og perfekt beliggenhed. Jeg havde min hund med og det var der ingen problemer med.
Hej, tak for din feedback på dit nylige ophold. Jeg er glad for at høre om jeres dejlige ophold hos os. Vi håber at måtte byde jer velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Emilie, receptionen.
Royal hotel i Holstebro er en god oplevelse. Det er et lækkert og smagfuldt indrettet hotel, med bla gode senge og siddepladser på værelset . Hvert værelse har sit helt eget udtryk. Nogle værelser har en fantastisk udsigt over storetåen. Der er en tagterrasse med hyggelige siddearrangementer. Så var der en hyggelig mini bar med udsigt til gaden og åen. Der var rent og alt virkede som var det nyrenoveret.
Morgen maden var helt fantastisk. Øko produkter, portions ta’ selv pålæg, skyer mv. her kommer vi meget gerne igen.
Hej. Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du deler oplevelsen af dit ophold hos os. Vi er rigtigt glade for at høre om dit gode ophold hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på hotellet. Jeg beklager den sene tilbagemelding. Venlig hilsen Emilie, receptionen.
fantastisk ophold der blev en weekend pludselig for kort det må man hellere prøve igen en anden gang holstebro er et fantastisk sted at være . men man køber bare alt for meget . men det er jo godt for nogen . så det går nok vi ses holstebro
Hej, mange tak for din anmeldelse efter dit ophold hos os. Jeg er rigtigt glad for at høre, at du har haft et godt ophold hos os og har nydt byen. Vi vil glæde os til at måtte byde dig velkommen igen en anden gang. Beklager den sene tilbagemelding. Venlig hilsen Emilie, receptionen.
Skønt hotel dog af ældre dato men det opvejes af et meget smilende og altid hjælpsomt personale. Fantastisk morgen buffet, holdt gennemført økologisk. Hotellet ligger lige i centrum. Værelserne har gode senge og godt indrettet
Glimrende hotel, alt rent og pænt.
Ligger lige midt i byen. Omgivet af mange restauranter og beværtninger.
Boede selv på 3 sal i skønt værelse.
Pga. Corona lukkede alt kl. 24 så der var ingen natte larm i gaden.
Glimrende morgenmad, fint anrettet i portions glas.
Et sted vi gerne kommer igen.