Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Orbitz.com
eDreams
Vio.com
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 19. oktober 2021

Pris matcher kvalitet og hotellet har et fantastisk venligt personale. Fine værelser med høj vedligeholdelsesstandard og perfekt beliggenhed. Jeg havde min hund med og det var der ingen problemer med.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
Tak, F9936NLck
Troels Olesen, Direktør hos Best Western Royal Holstebro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2021

Hej, tak for din feedback på dit nylige ophold. Jeg er glad for at høre om jeres dejlige ophold hos os. Vi håber at måtte byde jer velkommen igen en anden gang. Venlig hilsen Emilie, receptionen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. september 2021

Royal hotel i Holstebro er en god oplevelse. Det er et lækkert og smagfuldt indrettet hotel, med bla gode senge og siddepladser på værelset . Hvert værelse har sit helt eget udtryk. Nogle værelser har en fantastisk udsigt over storetåen. Der er en tagterrasse med hyggelige siddearrangementer. Så var der en hyggelig mini bar med udsigt til gaden og åen. Der var rent og alt virkede som var det nyrenoveret.
Morgen maden var helt fantastisk. Øko produkter, portions ta’ selv pålæg, skyer mv. her kommer vi meget gerne igen.

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Escape52336994023

Hej. Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på at du deler oplevelsen af dit ophold hos os. Vi er rigtigt glade for at høre om dit gode ophold hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på hotellet. Jeg beklager den sene tilbagemelding. Venlig hilsen Emilie, receptionen.

Anmeldt d. 23. august 2021

fantastisk ophold der blev en weekend pludselig for kort det må man hellere prøve igen en anden gang holstebro er et fantastisk sted at være . men man køber bare alt for meget . men det er jo godt for nogen . så det går nok vi ses holstebro

Dato for ophold: august 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, helkim2021

Hej, mange tak for din anmeldelse efter dit ophold hos os. Jeg er rigtigt glad for at høre, at du har haft et godt ophold hos os og har nydt byen. Vi vil glæde os til at måtte byde dig velkommen igen en anden gang. Beklager den sene tilbagemelding. Venlig hilsen Emilie, receptionen.

Anmeldt d. 19. juli 2021

Skønt hotel dog af ældre dato men det opvejes af et meget smilende og altid hjælpsomt personale. Fantastisk morgen buffet, holdt gennemført økologisk. Hotellet ligger lige i centrum. Værelserne har gode senge og godt indrettet

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, MamaGroot
Anmeldt d. 27. juni 2021 fra mobile enheder

Glimrende hotel, alt rent og pænt.
Ligger lige midt i byen. Omgivet af mange restauranter og beværtninger.
Boede selv på 3 sal i skønt værelse.
Pga. Corona lukkede alt kl. 24 så der var ingen natte larm i gaden.
Glimrende morgenmad, fint anrettet i portions glas.
Et sted vi gerne kommer igen.

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste med venner