Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com127 US$
Hotels.com127 US$
Travelocity127 US$
Priceline127 US$
FindHotel127 US$
Destinia.com145 US$
Vis 18 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (191)
Filtrer anmeldelser
191 resultater
Medlemsvurdering
52
88
32
9
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
52
88
32
9
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 191 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juli 2021

Skønt hotel dog af ældre dato men det opvejes af et meget smilende og altid hjælpsomt personale. Fantastisk morgen buffet, holdt gennemført økologisk. Hotellet ligger lige i centrum. Værelserne har gode senge og godt indrettet

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, MamaGroot
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2021 fra mobile enheder

Glimrende hotel, alt rent og pænt.
Ligger lige midt i byen. Omgivet af mange restauranter og beværtninger.
Boede selv på 3 sal i skønt værelse.
Pga. Corona lukkede alt kl. 24 så der var ingen natte larm i gaden.
Glimrende morgenmad, fint anrettet i portions glas.
Et sted vi gerne kommer igen.

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, JohnnyH775
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. maj 2021

Superfin service i forbindelse med reservation af værelse. Hurtig tilbagemelding og ønske opfyldt. Værelset var rigtig hyggeligt (320) og med fin indretning. Meget rent og pænt. Morgenmaden var supergod og med de lækreste hjemmebagte boller. Fin morgenmadsbuffet med portionsanretninger.

Dato for ophold: maj 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Climber04182921798
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. maj 2021

Venligt og imødekommmende personale , dejlig varieret morgenmad , gode og Rene værelset , gode senge , samt gode mørklægningsgardiner , da jeg arbejder nat , beliggenheden , tæt på stationen og midt i byens hjerte

Dato for ophold: april 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, ltjb2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. marts 2021

Vi havde en overnatning, super morgenmad som de klare til bravur selv her under covid-19, intet at klage på morgenmade eller personale, vores eneste minus er parkerings forholdene som ikke er i nærheden.
Hotellet ligger tæt på bymidten og tæt på Storå som løber lige nedenfor vores vindu på værelset som er pænt stort

Værelsestip: vores på 3 sal var ok
Dato for ophold: marts 2021
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 874piaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser