Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Medlemsvurdering
4
30
38
16
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
4
30
38
16
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 91 anmeldelser
Anmeldt d. 13. maj 2019

Besøgte stedet til et lettere traktement - rolige omgivelse, høflig og imødekommende betjening. God og smagfuld mad. Hotellet er placeret meget centralt i Holstebro, lige op ad gågaden. Restaurant er tilgængelig for andre end stedets gæster.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Service
Tak, Søren M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel S, Gæsteansvarlig hos Hotel Schaumburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. maj 2019

Kære Søren. Tak for besøget, og tak fordi du har givet dig tid til at skrive om det. Vi håber snart at se dig igen.
Med venlig hilsen HOTEL SCHAUMBURG, Joan Kjær

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. april 2019 fra mobile enheder

Hotellet har 4 stjerner - tænker det er lidt højt sat. Stedet er rent, men lidt slidt og gammelt (og der lugtede gammelt på værelset selvom vinduet stod åbent hele weekenden) Fin og ordinær morgenmad og ok 3/4 seng

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Henriette N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. januar 2019 fra mobile enheder

Eneste ting på hotellet som ikke er fra 80’erne er receptionen, og den restaurant som findes på stedet.

Værelserne er et levn fra før mr.spies begyndte at tilbyde rejser til syden.
Møbler og indretning er et stort gammelt kaos.
Absolut ikke pengene vær.

Dato for ophold: januar 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Molby84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. august 2018

Vi holdet bryllupsfest på Schaumburg. God mad, super venlig betjening i nogle dejlige lokaler. Kan anbefales.
Værelserne er dog noget slidte og trænger til renovering.
Vi fik en god betjening på alle tidspunkter.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Christoffersen2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. juli 2018 fra mobile enheder

På vores årlige rundtur i Danmark, havde vi et døgn i Holstebro.
Iøvrigt en flot by.
Hotellet er centralt og godt beliggende. Der er pænt rent, og et meget hyggeligt hotel.
Morgenmaden perfekt.
Personalet flinke og hjælpsomme.

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, KnudQ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hotel S, Gæsteansvarlig hos Hotel Schaumburg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2018

Kære Knud. Tak fordi du har givet dig tid til at skrive om dit ophold, dejligt I har nydt det her i Holstebro. Vi håber I får en fortsat god sommer, og håber snart at se jer igen. Med venlig hilsen HOTEL SCHAUMBURG Joan Kjær

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser