Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad ”
Anmeldelse af Restaurant Sprød

Restaurant Sprød
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

God mad god mad, men lidt lang ventetid. Jeg prøver næste gang eller måske køber jeg take away næste gang.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 773kentc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 157 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Bor tæt på denne restaurant og besøger den ofte. Det er en god ide at bestille bord og der er altid travlhed. Jeg synes det er sjældent de begår fejl og mad i restauranten og som take away er lækkert.

Jeg kan anbefale deres gourmet pizzaer. Specielt Mexicana (nr 14). Deres pasta er også gode.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, berberdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 fra mobile enheder

Frokost på sprød. Forespurgte på en ret, som ikke fremgik af menuen. Havde dog et billede, da bekendte har fået det serveret. Ham der tog vores bestilling gad ikke engang kigge på billedet og afviste anmodningen arrogant med et " det har vi ikke". Det var tydeligt det ikke havde hans interesse at undersøge.
Maden var ok, men ikke nogen wow oplevelse. Har været på sprød mange gange tidligere, men ikke sikker på vi gider igen...

Dato for besøg: juli 2020
Tak, StruerDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Jeg har spist Sprøds pizzaer flere gange, og de er gode. I dag fik jeg så den ide at bestille en sandwich til min frokost. Jeg valgte den udgave med salami, parmesan, rucola og pesto. Min sandwich blev leveret i en papæske som burgere normalt kommer i, og til min overraskelse var min sandwich ikke meget større end en bolle. I den var der lagt et par lag salami ovenpå de øvrige ingredienser. Et beskedent måltid, som jeg sådan set godt kunne være tilfreds med, bortset fra at jeg skulle betale 65 kroner for den. En helt urimelig pris for så lidt mad, der virkelig står i kontrast til deres tyrkiske pizza til 69 kroner, der knapt kan være i en pizzabakke. Jeg synes i øvrigt det er misvisende at kalde en brioche-agtig bolle for "sandwich".

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jettjackson
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 fra mobile enheder

Skøn mad, gode pastaretter og bedste pizza jeg har smagt. Godt udvalg for børn og voksne..
Skal prøves!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, AnneDK2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Sprød, kiggede også på

 
Holstebro, Vestjylland
Holstebro, Vestjylland
 

Har du været i Restaurant Sprød? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering