Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“god som altid”
Anmeldelse af Trinity Restaurant

Trinity Restaurant
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 12. august 2021

dejlig mad efter kokkens valg, venlig betjening. Kunne tilkøbe dessert og ekstra menu, da vores søn kom på besøg

Dato for besøg: august 2021
Tak, tovem610
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 92 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021

Boede på hotellet som led i en deal, derfor kunne vi ikke selv vælge, hvad vi ville spise. Maden flot anrettet, - men levede ikke helt op til vore forventninger, idet en forret ikke faldt i smag og derfor blev levnet. Retfærdigvis skal siges, at hotellets reception tog dette til sig og rettede op på dette. TAK! Mødte mange engagerede tjenere, der var absolut servicemindede.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Ellen R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020 fra mobile enheder

Jeg er beæret over at være ofte på hotel Trinity i forbindelse med mit bestyrelsesarbejde og i den forbindelse spiser jeg også ofte på restauranten.
Altid god mad og gode vine og ekstra ordinær god service af Simon som husker hvilke allergier jeg har. Imponerende og uventede eftersom at der alligvel går et halvt år imellem mine besøg.

Dato for besøg: september 2020
Tak, DarijeArnautovic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Både mad og service er i top på denne restaurant - prøv den selvom du ikke bor på hotellet.
Book et bord ved vinduet og få en flot udsigt.
Dejlig stor og lys restaurant.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Erikdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Det var godt det mad vi fik, det var så fint. Håber at vi en dag kommer der til igen, sikke en udsigt

Dato for besøg: august 2020
Tak, O6037TAmarianneh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Trinity Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Trinity Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering