Laveste priser for dit ophold
Booking.com
120 US$
Refusionsberettiget før 07.04.23
Expedia.com
116 US$
Refusionsberettiget før 09.04.23
Få adgang til medlemsfordele med Expedia
Hotels.com
116 US$
Refusionsberettiget før 09.04.23
Priceline128 US$
Travelocity116 US$
eDreams120 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 24. november 2022

Værelserne vi havde booket var iskolde og lidt fugtige.
Vi havde bestilt juleplatter, som bestemt ikke var værd at skrive hjem om.
Book hellere din overnatning og middag et andet sted.
Vores morgenmad dagen efter var heller ikke lækker. Deres røræg var stift som beton.

Dato for ophold: november 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
Tak, J8583WM
Anmeldt d. 18. juli 2022 fra mobile enheder

Vi boede en enkelt overnatning lørdag til søndag i juli i et af de lidt større værelser i stueplan ud til bagsiden af hotellet. Der var stille og roligt. I receptionen fik vi udleveret et kort over byen med en rute til volden, stranden, centrum og andre seværdigheder. Ruten tog en time og kan anbefales.

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Gunnar G
Anmeldt d. 30. maj 2022 fra mobile enheder

Vi holdte en mindesammenkomst og havde fået at vide vi kun skulle betale for det antal personer som var med til ceremonien , og de havde fået at vide vi ville blive mellem 20-30 . Til en sådan begivenhed er det jo altid usikkert hvor mange man bliver .
Vi var 21 og kom til at betale for 30 .Det er urimeligt og under al kritik .
Så for vores vedkommende tager ingen af de fremmødte nogensinde på Postgården igen .
Og vil aldrig anbefale det til nogen igen

Dato for ophold: maj 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Lydia R
Anmeldt d. 19. marts 2022 fra mobile enheder

Vi bookede kun værelser på hotellet da det ligger i gå afstand fra Restaurant Ti Trin Ned som vi ønskede at spise på.
Hotellet som er ved at blive delvist renoveret fremstod meget slidt, bruser og vandhane på toilettet var meget tilkalket og det var næsten umuligt af få et bad.
Prisen for en overnatning er alt alt for dyr, hotellets stand taget i betragtning, og sammenligner man med Hotel Eyde i Herning som er en eller to klasser over men koster det samme så føler man sig lidt snydt.

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, perh281
Anmeldt d. 29. august 2021 fra mobile enheder

Vi fik en fin modtagelse og havde gratis parkering under opholdet på 2 døgn.
Hotellet er holdt i ældre stil og serverer gratis kaffe og muffins.
Pga støj fra nabo fik vi flyttet værelser uden problemer, men hotellet er meget lydt.
Jeg vil anbefale værelse i den nye længe.
Gåafstand til byen.

Dato for ophold: august 2021