Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (449)
Filtrer anmeldelser
449 resultater
Medlemsvurdering
194
159
66
23
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
194
159
66
23
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
49-54 af 449 anmeldelser
Anmeldt d. 3. juli 2020 fra mobile enheder

Kan give hotellet mine allerbedste anbefalinger.
Vi er her for 5. gang og har kun rosende ord! I disse coronatider er morgenmadsbuffet afskaffet til fordel for små, lækre portionsanretninger. Det er genialt og særdeles betryggende!
Venligt og imødekommende personale som sædvanlig.
Vi kommer igen til august på golfophold med hver vores gruppe.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 672lenek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2020

Ikke et hotel for gangbesværede. Alt for lange gange.
Maden var ok, men ikke særlig opfindsom.
Morgenmadsbuffet’en var genial, alt i små skåle, så man kun selv rørte ved maden.
Udcheckning kl 10 er alt for tidligt på en lørdag. Lige som morgenmaden også sluttede der.

Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 462elsef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2020

Vi bestilte et weekendophold med 2 overnatninger i forbindelse med at vi skulle på Bridgewalking. Vi vil bestemt anbefale at ta to overnatninger. Der er meget at se i Fredericia og også i nærheden af hotellet er der skønne vandreruter.
Maden: vi fik den skønneste Morgenbuffe, med små anrettede skåle og friskbagt brød.
Og... 2 x 3 rettes menu om aftenen, bestående af de lækreste ting og serveret af et professionel personale team. Mange tak. :-)
MVH Jane og Ole, Ringkøbing.

Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, JaneHornskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2020

Et godt hotel med god beliggenhed , fint værelse og et MEGET serviceminded og venligt personale.
God og lækker mad.
"Coronavenlig" morgenmad, hvor der var taget alle sikkerheds forbehold.
Alt var var perfekt.
Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, JensenSkovlunde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2020

Fantastisk hotel i skønne omgivelser, og uden tvivl ikke sidste gang vi besøger Trinity.

Fine værelser, fantastisk mad og venligt personale.

Ligger nemt og bekvemt kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Dato for ophold: juni 2020
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, MathiasBalling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser