Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Persille sauce, smager af sure sokker”
Anmeldelse af Cozy

Cozy
Prisklasse: 8 $ - 45 $
Beskrivelse: COZY Café & Restaurant ligger på kanten af havnebassinet på Fredericia Lystbådehavn, med en fantastisk udsigt over Lillebælt
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: COZY Café & Restaurant ligger på kanten af havnebassinet på Fredericia Lystbådehavn, med en fantastisk udsigt over Lillebælt
Anmeldt for 4 uger siden

Rød spætten var næsten færdigstegt,der var stadig røde ben i den, men at kalde det persille sauce, fy for pokker.
Personalet spurgte i starten til om alt var ok, da vi havde spist var interessen for os væk.
Vi tog irsk kaffe på båden

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Compass27428444263
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CozyFredericia, Gæsteansvarlig hos Cozy, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Jeg beklager meget at i ikke føler jer set hos os.
Det har bestemt ikke været vores mening, vi stræber altid efter, at give vores gæster en god oplevelse.
Så det kan jeg kun beklage.

Jeg håber i giver os en chance for at vise at vi er bedre end det.

Med venlig hilsen
COZY

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 77 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2020

Købte månedens menu - vinmenuen lever helt klart op til forventningerne Men syntes at de enkelte retter er lidt for simple (der kunne ha været hjemmebagt brød til eller en let sauce til forretten og unghane med kartoffelgratin...savnede lidt sprøde grøntsager eller en salat til)...bare et fif

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Tina_fra_Kolding
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CozyFredericia, Gæsteansvarlig hos Cozy, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Hej Tina
Tusinde tak for din respons.
Hjemmebagt brød har vi altid i huset, så dette kan man altid få hvis man spørger efter det.
Meningen med menuen, er netop at der skal være plads til alle 3 retter, derfor er det mindre retter, men lavet med det gode håndværk.
Den skifter hver måned, så jeg håber i giver en af de andre menuer en chance (:
Jeg vender selvfølgelig din anmeldelse med køkkenet, så kan de tage det op til overvejelse.

Med venlig hilsen
COZY

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. april 2020

Har hentet mad flere gange her i Corona-tiden, intet at klage over.
Dagens ret i denne weekend er kræs, kalvesteg stegt som vildt til kun 69,-

Dato for besøg: april 2020
Tak, 104ullar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CozyFredericia, Gæsteansvarlig hos Cozy, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. april 2020

Hej Ulla
Vi er meget glade for at i har nydt at hente mad fra os, og vi sætter stor pris på støtten.
Med venlig hilsen
COZY

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. april 2020

Cozy skuffer aldrig. Hvad enten det handler om en lille frokostbestilling eller et større selskab, så leverer Cozy! Menukortene rummer alt, hvad sådan et skal indeholde - og hvis der ønskes mere, er de fleksible. Personalet er flinke, og atmosfæren er generelt god. Kan klart anbefales.
Deres take-away mad i coronatiden er også fortræffelig.

Dato for besøg: april 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, peteringemann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CozyFredericia, Gæsteansvarlig hos Cozy, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. april 2020

Hej Peter
Tusinde tak for de rosende ord.
Det varmer ekstra meget i denne tid (:
Med venlig hilsen
COZY

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 23. november 2019

Bestilte en teatermenu.
Forretten var meget sur og blev efterfulgt af et glas for sent serveret glas hvidvin, som fulgte med menuen. Vi nåede at komme igennem forretten hvorefter vi spurgte efter drikkevarer. Der blev skænket et glas hvidvin, men ikke spurgt om vi havde brug for andet dertil.
Hovedretten var en kalvefilet som var meget ujævnt stegt. Oplevelsen var, at menuen var meget pænere beskrevet end lavet og lav på service.
Vi fik dog tilbudt dessert som kompensation for manglende drikkevarer.

Dato for besøg: november 2019
Tak, Pernille H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CozyFredericia, Gæsteansvarlig hos Cozy, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2019

Hej Pernille

Jeg beklager meget, at i har haft en dårlig oplevelse hos os.
Jeg har talt med personalet, og kan forstå der er opstået en kommunikations fejl personalet imellem, og det er selvfølgelig beklageligt.

At maden ikke levede op til jeres forventninger, kan jeg selvfølgelig også kun beklage.

Med venlig hilsen
COZY

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Cozy, kiggede også på

 
Fredericia, Sydjylland
 

Har du været i Cozy? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering