Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækkert mad”
Anmeldelse af Cafe Bageriet

Cafe Bageriet
Køkkener: Dansk, Ølpub
Restaurantoplysninger
Anmeldt 27. januar 2020

Vi spiste frokost på café bageriet. Vi fik det lækreste mad og en super god betjening. Vi kan varmt anbefale stedet til andre

Dato for besøg: januar 2020
Tak, camillamZ8295PZ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (130)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 130 anmeldelser

Anmeldt 29. december 2019 fra mobile enheder

Vi fik en kop kaffe og lidt varme under vort besøg i Ebeltoft. Her var hyggeligt - jeg faldt helt ned i en Chesterfield-sofa, - omend det er den blødeste, jeg har siddet i ... nogensinde. Flink service.

Dato for besøg: december 2019
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019 fra mobile enheder

Bad om at få en Cafe Burger uden dressing. Får serveret en burger sovset ind i dressing.
Ikke muligt at få en ny eller få ændret Da jeg har laktoseintolerance er det noget man kan opleve, men de fleste steder bliver det ændret med beklagelse og et smil, dog ikke her. I øvrigt hundekoldt

Dato for besøg: november 2019
Tak, Randi A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2019 fra mobile enheder

Det var en go oplevelse , vente tiden var ok. Man får meget for pengene. Vi var der i uge 42 en mandag aften. Super at der var åben .

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, boldinggaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2019 fra mobile enheder

Super dejlig, frisk og velsmagende mad
. Tjeneren var sød, opmærksom og hurtig. Hyggeligt og rent sted. Vi kommer igen når vi skal til Ebeltoft.

Dato for besøg: september 2019
Tak, 723lisbeths
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Bageriet, kiggede også på

Ebeltoft, Syddjurs Kommune
Ebeltoft, Syddjurs Kommune
 
Ebeltoft, Syddjurs Kommune
 

Har du været i Cafe Bageriet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering