Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Danes55
Holstebro, Danmark

Dejligt ferieområde

Anmeldelse af Landal Ebeltoft
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. dec. 2021
Besøgte Øer i august til en fødselsdag med familien.
Rigtig mange kulørte huse med vand omkring det hele og mellem mange huse. Stort og lidt svært at finde rundt i starten, men det løste sig og den måde det er bygget op er det som man blot er i små grupper af huse.
Super dejligt hus, lyst og venligt og få skridt til vandet.
Desværre kun en p plads og så man parkere bil 2 ved indgangen, men ok.
Vi havde en fin oplevelse og alle de små nød det og legepladsen meget.
Kommer gerne igen.
Dato for ophold: august 2021
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    6.8 km fra Landal Ebeltoft
    Restaurant
    Vis flere hoteller i Ebeltoft
    Anmeldt d. 7. juli 2021 fra mobile enheder

Rigtig godt feriecenter med en fin beliggenhed. Dog en skam med alger i vandet foran husene. Lejligheden (311) var meget ren og moderne indrettet med lyst interiør. Der var alt, hvad man skulle bruge til madlavning. Fine sovepladser, men på 1. sal var der meget varmt om aftenen og ingen udluftning. Personalet var meget venligt.

Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, HeidiO560
    Anmeldt d. 19. juni 2020

Vi boede i hus 637 med en dejlig balkon med sol fra middag til solnedgang. Der var kun meget tynde gardiner i soveværelset, så vi blev vækket ved solopgang, hvilket er lidt for tidligt når man har ferie:) Receptionen lukker kl. 16. på hverdage, så man skal starte bilen og køre til Ebeltoft hvis man f.eks. vil have en is. På deres hjemmeside står der er en restaurant på stedet, men den er lukket.

Dato for ophold: juni 2020
      • Renlighed
    2  Tak, LisaBjo
    Anmeldt d. 2. juni 2019

Mine forældre havde valgt at deres krondiamant bryllup skulle fejres på landal Ebeltoft ved at inviter hele familen på 2 dages ophold med fest middag på dagen .
    Alt fungerede perfekt fra ankomst til afrejse. Vi oplevede et personale som var utrolig venlig og meget imødekommende og hjælpsomme .
    Festen blev fejret på restaurant klitten og også her var vores oplevelse helt i top. Personalet var utrolig hjælpsom og maden var uovertruffen god .
    Lejlighederne var af forskellig moderne indrettet men alle af høj standard og levede i den grad op til vore forventninger , ligesom alle var pæne og rene.
    Vi giver vore varmeste anbefalinger til landal Ebeltoft.

Dato for ophold: maj 2019
    Tak, Kirsten L
    Anmeldt d. 28. december 2018 fra mobile enheder

Vi har holdt juleferie i et dejligt feriehus med personlig hyggelig indretning.
    Alle husene ligger så dejligt placeret og her er stille og roligt - ihvertfald i juledagene.
    Omgivelserne er oplagt til travetur langs strand. Total afslapning.
    Meget venligt og imødekommende personale i receptionen.

Dato for ophold: december 2018
    Rejsetype: Rejste som par
    2  Tak, poelsewoman
    Anmeldt d. 20. juni 2018

Godt for børn / børnebørn dejlig feriecenter. Tæt på Randers Regnskov, der er også Djurs Sommerland som er for alle aldre. Et besøg i Ebeltoft er også en oplevelse for alle.
    God spise steder for en hver smag.

Dato for ophold: august 2017
    Tak, HelleP176