Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
Google
Sådan kan du opleve Fregatten Jylland
fra 54,22 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (344)
Filtrer anmeldelser
344 resultater
Medlemsvurdering
179
123
37
1
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
179
123
37
1
4
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 344 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2020

Fregatten Jylland er faktisk en verdensklasse seværdighed! Man må se og røre det hele og viser hvad 100 mand kunne bygge på 4 måneder, dengang der var håndværkere med stolthed

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Allan B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2020 fra mobile enheder

Anden gang på fregatten Jylland på fire år. Startede denne gang med historisk introduktion (ca 15 min), som var en god indledning. De små i flokken ledte efter “Carls lommekniv”, så vi kom rundt på alle dæk i jagten på den. Sluttede af med lækker kage i “Karens køkken” ved siden af fregatten

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, ldt4000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2020 fra mobile enheder

En rigtig god oplevelse. Lært en del af Danmarks historie og skibsværk. Fine fortællinger fra de frivillige. Kanonskud var simpelthen en kanonide

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, A7922BDjohnd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2020 fra mobile enheder

Besøget ved fregatten indledes i et informativt besøgscenter, hvor viden formidles på en rigtig fin måde. På selve fregatten mangler der dog noget skiltning og information om skibet, hvilket kunne gøre oplevelsen mere spændende. Bedre information om hvor dagens begivenheder finder sted ville også være dejligt.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 34annemettee
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnneFregattenJylland, Formidlingsinspektør hos Fregatten Jylland, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2020

Kære 34annemettee

Tak for din anmeldelse!
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen for vores gæster og sætter stor pris på din feedback.

Med venlig hilsen
Anne - Fregatten Jylland

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2020 fra mobile enheder

Vi besøgte Fregatten Jylland. To voksne og tre drenge 10, 14 og 17.

Fregatten er et imponerende skib og historierne som bliver fortalt af kustoderne eller man kan læse er spændende.
Det er nemt at komme rundt på skibet, dog er en del trapper og trange passager.
Men får en god oplevelse og børn kan fortsætte i værkstederne med at lave tov, binde knob eller klatre i masterne. Husk at bestille billet hertil ved indgangen.

Kanonen fyres af to gange. ( ca kl. 12:00 og kl. 15:30)

Hunde må gerne komme med ind.
Billetten er gældende i 7 dage.

Kan klart anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 433brianv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser