Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
ronmanager
Storbritannien
Anmeldelse af Sollia Lodge
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. apr. 2015
Dato for ophold: marts 2015
Værelsestip: Buy food for your kitchen before you get there. We had a kitchen but there's nowhere to buy...
Rejsetype: Rejste som par
3,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerService
Svarede 27. maj 2016
Thank you very much for this long and Nice description of our Place. We are happy to live this holiday:-)
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
8.9 km fra Sollia Lodge
    32.6 km fra Sollia Lodge
    Vis flere hoteller i Kirkenes
    Anmeldt d. 25. marts 2015

• Værelser
    Sollia_Gjestegard, Front Office Manager hos Sollia Lodge, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. maj 2016

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
    Anmeldt d. 17. marts 2015

• Søvnkvalitet
    Anmeldt d. 14. marts 2015 fra mobile enheder

Dato for ophold: januar 2015
      • Renlighed
    Anmeldt d. 9. marts 2015

• Søvnkvalitet
    Anmeldt d. 8. marts 2015

Værelsestip: There are some cabins with log burners and some with separate bedroom / sitting room. If you need separate rooms (like if your partner snores really badly) ask for the one with a separate bedroom. In winter BRING SPIKES for your shoes.