Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (120)
Filtrer anmeldelser
120 resultater
Medlemsvurdering
19
47
42
7
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
19
47
42
7
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 120 anmeldelser
Anmeldt d. 5. september 2019 fra mobile enheder

Har været på kursus i Kolding. Zleep er et super dejligt hotel, stort rummelig værelse med bad og toilet. Super morgenmad. Hotellet er tæt beliggende på Kolding centrum, lige op af flot legeplads. Dejlig gåtur til centrum. Jeg kommer ihvertfald igen. Kan kun give min bedste anbefaling.

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Lone T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. juli 2019

Hele familien 5 personer indlogeret på samme værelse. Fine senge.
Overraskende god morgenmad. Ud over det sædvanlige var der lune mini the birkes og mini crossainter. Mulighed for at koge dit eget æg. I det hele taget mere end jeg havde forventet i forhold til prisen. God service. Perfekt overnatningsted.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Fru_bliktud
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ulrik_Zleep, Chef  hos Zleep Hotel Kolding, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2019

Hej Fru_bliktud!
Tak for den dejlige anmeldelse.
Vi er glæde for at høre I nød vores senge og morgenmaden, som tilmed består af primært økologiske varer.
Vi håber at se jer igen en anden gang.
Med venlig hilsen
Zleep Hotel Kolding

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. maj 2019 fra mobile enheder

Der er hvad der skal være. Alt virker, enkelt ikke hyggeligt men god til ren overnatning. Der er toilet artikler og indtjening sker via automat. Vi så ikke et menneske. Effektivitet og enkelthed i højsædet.

Dato for ophold: maj 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Poul B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. april 2019 fra mobile enheder

Værelset var ikke rengjort, og var meget slidt. Bruseren i badet var kalket så meget til, at der næsten ikke kom noget vand ud. Tv var der kun 6 kanaler der virkede. Ikke meget plads til parkering. Morgenmaden virkede mangelfuldt. Jeg vil ikke komme der igen,

Dato for ophold: marts 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Kim76dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. februar 2019

Et meget centralt beliggende hotel relativ billig og god service. Godt som udgangspunkt for et besøg af Kolding og Koldinghus.Fine parkeringsforhold og tæt på banegård
Vi meget gerne besøge Zleep Kolding igen ved en given lejlighed..

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Niels Ove J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ulrik_Zleep, Chef  hos Zleep Hotel Kolding, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. februar 2019

Hej Niels

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at I nød jeres ophold hos os.
Vi håber også at vi får lyst til at benytte Zleep en anden gang i er i Kolding

Med venlig hilsen
Zleep Kolding

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser