Der møder en nogle store indtryk når man virkelig har tiden til at fordybe sig. Det bør man afsætte... læs mere
Flot udstilling med møbler og flere udstillere. Nem parkering fin butik med mange fine ting. Stor... læs mere
Trapholt er et flot moderne museum og de er gode formidlere. Vi besøger Trapholt en gang om året, men hvis vi boede tættere på kom vi gerne oftere. I år har vi oplevet Nanna Ditzel og det er en vidunderlig udstilling med mange smukke genstande og flot formidlet. Vi så også Marlene Landgren/Flow of Change, som er imponerende nutidskunst. Og ikke mindst fælles kunstprojektet Dataspejlet, det er kun på Trapholt vi har oplevet den type fælles kunstprojekter. I år besøgte vi ikke Arne Jacobsens sommerhus, da vi har besøgt det ved tidligere lejligheder. I øvrigt er der gratis parkering lige udenfor museet.
Håbløst uprofessionelt - For måske fjerde gang besøgte vi Trapholt og som hver gang oplever man den samme håbløse hovski-snovski attitude fra en horde af frivillige og ansatte. De må jo kollektivt mene, at alene deres tilstædeværelse her berettiger til den udviste "weltsmertz", overlegenhed og nedladenhed. Dette i udtryk, stemmeføring, svartræghed og pseudokunstnerisk bedrevidende.
Men hvis man som antropologisk oplevelse, kunne tænke sig at studere denne by proxi attitude, så er stedet oplagt.
Vi har generelt høj kundetilfredshed og får megen ros for vores ansattes imødekommenhed, så derfor er vi er naturligvis kede af og overrasket over at høre, at du har haft denne oplevelse fire gange i streg.
Med ønsket om en god dag.
Trapholt
Museets udstillinger er ganske fortræffelige, ligeledes museumsbutikken.
Vi slutter altid besøget af på Café Gustav Lind med en kop kaffe og en ostemad på dejligt smørristet surdejdsbrød, med frisk skiveskåret ost og lidt grønt (se billede 1) .
Caféens ostemad var denne gang meget skuffende. På menukortet står der nu :
“Surdejsbrød med brie og fast ost hertil løgkompot”
1. Vi ønskede ikke den tilhørende løgkompot
2. Brødet var en skive smørristet firkantet “sandwichbrød” delt i to halve
3. Osten var meget tør skåret tæt på skorpen i små tykke skiver og ingen brie
4. Tilbehør var revet æble absolut uden smag
Og pris 75 kr/stk
- billede 2 viser resterne af denne dags ostemad
En udstilling der er præget af meget store malerier, abstrakte, stærke farver - enkelte skulpturer - en totalinstallation, fra gulv til loft med titlen 2Flow of Change"...
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at vores udstilling af Malene Landgreen har gjort et godt indtryk. De bedste hilsner fra Trapholt.
Fine gratis parkeringsforhold lige ved døren.
Gratis vandring i skulptur parken
Entre 130 kr
Altid en fornøjelse at besøge Trapholt, der er altid noget for enhver smag.
Trapholt butikken er dog i den dyre ende, kunne være rart med lidt prisvenlighed.
Personalet er smilende og imødekommende.
Fine rene toiletter
Mulighed for at hænge overtøjet gratis.
Tusinde tak for denne flotte og detaljeret anmeldelse! Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse ved os, og vi håber du vil komme igen. De bedste hilsner fra Trapholt.
Vi var 2 par, familie der bor tæt ved Trapholt.
Spændende udstiiling om Tæt på Træer i flotte farver i patchwork. Connect Me, moderne kunst med bla. kunstig intelligens en meget anderledes oplevelse. Flotte og spændende malerier.
Man bliver virkelig grebet af de flotte udstillinger.
Hilsen In, Kl, An og Ni.
Tusinde tak for denne fine anmeldelse. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse hos Trapholt, og at I har fundet vores udstillinger spændende. De bedste hilsner Rikke / Trapholt