Vi var desværre virkelig, virkelig skuffede over vores ophold på Saxildhus. Personalet var venligt, morgenmaden ok men buffeten desværre halvtom da vi ankom på vores reservationstidspunkt. Der må være hunde på hotellet, det var vi ikke klar over, men det fandt vi ud af da vi ved 23-tiden gik til ro. Det var heller ikke nødvendigt med hotellets morgenvækningsservice, da vi blev vækket af en hund på et nærliggende værelse, der gøede mellem kl. 7 og 8.
Selve værelset var småt, hvilket er fint, men det var nusset på grænsen til det beskidte og ikke vedligeholdt. Jeg talte 7 huller i væggene på badeværelset alene, der var lappet sparsomt eller slet ikke, og skraldespanden var hevet halvt ud af væggen og hang kun i en skrue. Brusekabinen var fyldt med kalk, og rundt i krogene på badeværelset var der fyldt med skidt, det samme gjorde sig gældende under håndvasken - som om der havde været et læk i vasken, og man ikke havde bekymret sig om at fjerne resterne ordentligt.
Generelt ikke en standard, jeg har oplevet før på et dansk hotel, for heller at tale om andre trestjernede hoteller, jeg har boet på.