Vi var 3 børn og 2 voksne på restauranten 4/2. Det er dejligt beliggende sted. Der var stort set fyldt, men vi fik hurtigt et bord for os selv på første sal. Vi bestilte 3 børneretter med frikadeller samt kalvetatar og laks (kold).
Vedrørende drikkevarer fik vi at vide der ikke var cola, men der var en del andre valgmuligheder for børnene, blandt andet økologisk sodavand. Dette syntes jeg er rigtig godt at cola ikke automatisk er en fast valgmulighed for børn og voksne. Topkarakter for dette.
Jeg bestilte en Classic øl.
Børneretterne kom hurtigt og var faktisk til 5 stjerner. Pomfritterne virkede hjemmelavede og supergode og det samme om frikadellerne. Det var godt der var pænt med gulerødsstænger med.
Kort efter kom kalvetartar til min samlever. Hun syntes den var OK, men heller ikke mere.
Så kommer de 2 malurt i bægeret:
Efter længere tid kom min laks (kold ret) - for lang tid. Første indtryk var at der var meget lidt på tallerken. Jeg fik desværre ikke taget billede af dette. Der var cirka 7 tern med laks af cirka max 3x3 cm med lidt salat og en stor klat , vistnok, ketchup i midten. Laksen var dog helt brændt på bunden og smagte nærmest af kulstykker. Foto vedlagt af de sidste 3 stykker, det er desværre lidt uskarpt og ed ketchup med mere, men man ser vist de brændte laksestykker.
Det andet problem var Classic øllen: Den havde en særdeles ubehagelig bismag.
Da jeg beklagede mig over hhv laksen og øllen fik jeg kun en bemærkning med et smil om at om at de ville sige det i køkkenet og vedrørende øllen at det var en helt nyåbnet anker (hedder det vist). Ikke noget om at tilbyde en anden.
Alt i alt: Perfekte børneretter til 5 stjerner. En voksenret til små 3 stjerner og en voksenret til 0 stjerner og drikkevarer til hhv 0 stjerner (dårlig Classic) og øko sodavand og nul Cola 4-5 stjerner. Service udmærket, men ikke klar til at hjælpe hvis problem.
Alt i alt: Havde der ikke været de 2 problemer havde vi givet stort 4 eller lille 5 stjerner.