Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjusket tilberedning og for sparsom af alting i retterne”

A Hereford Beefstouw Kolding
nr. 11 af 138 Restauranter i Kolding
Prisklasse: 39 $ - 40 $
Køkkener: Steakhouse
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 8. august 2021

God betjening, men maden levede ikke op til prisen og var decideret sjusket tilberedt , for lidt tilbehør, og sparsomt

Dato for besøg: august 2021
Tak, helleo764
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (299)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 299 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2021 fra mobile enheder

Absolut ikke imponerende. En opvarmet bearnaise sauce uden smag og en t-bone af middelmådig kvalitet. Udvalget på menukortet er også meget begrænset.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, Jacob F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. december 2020

Vi var til frokost og nød en dejlig lunch til sølle DKK 110 - maden og servicen var perfekt.
Omgivelserne var også perfekte - et dejligt sted som vi gerne kommer tilbage til

Dato for besøg: december 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, Steen Withen N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2020 fra mobile enheder

Super behageligt personale, der i den grad gjorde det godt med at servicere os - glade og smilende. Dejlig atmosfære i restauranten og i disse tider go’ afstand mellem bordene.
Mad var veltilberedt og smagte fantastisk. Vi kommer igen!

Dato for besøg: november 2020
1  Tak, Denmark-mike
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2020

Vi kan varmt anbefale Hereford beefstouw! Det er førte gang vi spiser på Hereford i Kolding og wow en oplevelse! Selv i disse corona tider er der gang i restauranten og på trods travlhed, mærkede man intet til det. Det er en kunst i sig selv. Betjeningen er i top, bøfferne er saftige og møre og en service der 110% lever op til det Hereford står for. Det eneste vi var kede af, er at salatbaren ikke længere er tilgængelig grundet corona. Der lå en god energi i restauranten hele aften og personalet var smilende og opmærksomme. Kan helt klart anbefales og vi kommer 110% igen.

Dato for besøg: november 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, NannaHansen1255
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på A Hereford Beefstouw Kolding, kiggede også på

 

Har du været i A Hereford Beefstouw Kolding? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering