“Skønt hotel med super beliggenhed.”
Anmeldelse af Scandic The Reef

Scandic The Reef
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. august 2020 fra mobile enheder

Skønt hotel med super beliggenhed. 2 min gang og man er midt i gågaden.
Hyggeligt cafe og receptionsområde og rigtig fin velkomst i receptionen.
Vi havde booket en Suite på 6. sal - rigtig dejlig og skøn udsigt over havnen.
Badelandet var et hit for børnene.
Hotellet håndterer virkelig COVID-19 rigtig fint: Badelandet er kun for hotellets gæster -
RIGTIG rart!! Til morgenmad var alt anrettet i små glasskåle med låg - det er en super genial ide og det fungerede rigtig godt og samtidig var det kun muligt at sidde ved hvert 2 bord i restauranten!
Det skal I have rigtig meget ros for!! Vi vil glæde os til at komme igen en anden gang!!

Dato for besøg: august 2020
Tak, Lone S
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 24. juli 2020 fra mobile enheder

Super fin hotel og god mad i deres restaurant.
Badelandet er faktisk bedre end vi forventet. Deres restaurant er god og prisen er rimelig. Værelserne er Scandic standard - ikke bedre eller dårligere. Fint sted til en lille familieferie.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Gabriel Ronen L
Anmeldt 12. september 2019

Meget venligt og hjælpsom personale, værelset godt med nyt badeværelse. Sengene gode. Maden super god og madpakken til Læsøturen overdådig.

Dato for besøg: september 2019
    • Mad
2  Tak, momo43
Anmeldt 22. maj 2019

Var her til aftensmad. Udmærket mad, pæn portion. Betjening gennemsnitlig. Drikkevarer skulle købes i baren og selvhentes.

Dato for besøg: maj 2019
    • Mad
Tak, GAage
Anmeldt 16. april 2019 fra mobile enheder

Afslapning med familien i det dejlige badeland, vi hygger i dejlige omgivelser, med udendørs swimmingpool og spa, indendørs bølge 🌊 bad, varmt vandsbade og ikke mindst en go café, super service fra start til slut, trods full booket. Kommer snart igen

Dato for besøg: april 2019
Tak, rubensloth

Rejsende, der kiggede på Scandic The Reef, kiggede også på

Frederikshavn, Nordjylland

Har du været i Scandic The Reef? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering