Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lars C. N
Århus, Danmark

Positivt overraskelse

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 9. sep. 2022fra mobile enheder
Det fungere bare. Nummerkode til hotel/Værelse, alt meget pænt og rent, ingen skavanker, selv udendørs er der pænt - ros til "viceværten". Gratis kaffe/the i kantinen, hvor man også kan indtage sin takeaway. I kantinen serveres også en ganske udmærket morgenmad til kun 40kr,. Tæt på gågaden og føtex. Kan varmt anbefales.
Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 25. okt. 2022
Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Det glæder os at du har nydt dit dejligt centrale ophold, gratis kaffe/te og morgenmaden til den gode pris.
Dejligt du nød værelset og fandt det nemt og godt med koderne og selvbetjenings konceptet.

Jeg giver hermed din flotte ros videre til personalet.

Vi håber at se dig igen på et af vores hoteller.

Venlig hilsen
Karina, BB-Hotels.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
  • Vio.com
6.9 km fra BB-Hotel Frederikshavn / Turisthotellet
Vis flere hoteller i Frederikshavn
Anmeldt d. 12. februar 2020 fra mobile enheder

Vi var på tur i vinterferien. 2 voksne og to børn (11 og 14). Booked 2 dobbelt værelser. Nem booking online. Man får en kode, og så har man adgang. Fine værelser. Enkel indretning. Rent. Morgenmad med i prisen. Meget for pengene.

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Kim K
BB-Hotels ApS, Andet hos BB-Hotel Frederikshavn / Turisthotellet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. marts 2020

Mange tak fordi du tog dig tid til, at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi pris på.

Vi er glade for at høre, at I fik et godt ophold på vores hotel i Frederikshavn og håber at se jer igen på et af vores hoteller :)

Anmeldt d. 17. november 2016

Simpelt - gør det selv - hotel med central beliggenhed tæt på hovedvej og centrum - og alligevel rolige omgivelser. Det fungerer fint med adgangskode i mail og SMS på ankomstdagen. Lille, pænt og rent værelse med 2 senge og bad. Glimrende til et par overnatninger. Gratis p-plads. Wi-Fi med god dækning. Husk alle toiletartikler også shampoo, shower gel, hårtører mv.

Værelsestip: Stille, billigt, central beliggenhed.
Dato for ophold: november 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, MichaelD141
BB-Hotels_Denmark, Gæsteansvarlig hos BB-Hotel Frederikshavn / Turisthotellet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. december 2016

Hej Michael

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Så dejligt, at I fik et godt ophold på vores hotel i Frederikshavn.

Vi er virkelig glade for at I kunne lide hotellet og beliggenheden og håber at I igen i fremtiden vil benytte jer af BB-Hotels.

Mvh
BB-Hotels

Anmeldt d. 13. august 2016 fra mobile enheder

Her er et hotel hvor du får hvad du betaler for, ikke mere, ikke mindre!
Værelset var rent, badeværelset gammelt, men funktionelt.
Morgenmaden kedeligt, men igen, til 610kr for et dobbeltværelse kan man ikke forvente al verden.
Det var nemt at finde ud af dørkoden, både til hoveddøren og værelsesdøren.
Alt i alt et fint hotel hvis du bare har brug for en overnatning.

Dato for ophold: august 2016
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Anne H
BB-Hotels_Denmark, Gæsteansvarlig hos BB-Hotel Frederikshavn / Turisthotellet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. august 2016

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.

Det er korrekt, vi tilbyder overnatning i rene, enkelt indrettet og funktionelle værelser, kun 5 min. fra færgen, til meget rimelige priser.

Mange tak for besøget.

Vi håber, at se dig/Jer igen :)

Mvh
BB-Hotels

Anmeldt d. 2. januar 2013

225.- pr. person er ikke meget for en enkelt overnatning med morgenmad.
Værelserne var pæne, rene, til trods for den lave pris var der stadig en rød tråd på værelserne, mht. farvevalget på værelserne, og ophængt fladskærm, et værelse man havde lyst til at opholde sig i.
Morgenmaden var god, men igen ikke noget vildt & volsomt, det var dejligt at kunne sætte sig ned om morgenen og kunne få en kop kaffe, te eller juice, til sit rundstykke.
Læste i en anden anmeldelse af hotellet, at nogen havde haft problemer med at der var lidt køligt på deres værelse, det oplevede vi ikke, radiatorene var alle varme.

Dato for ophold: december 2012
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
3  Tak, Jesper M
Anmeldt d. 27. november 2011

Et godt sted at overnatte. Der er rent og værelserne er store. der er desvære ret koldt om natten og det er umulig at varme op ikke rart når man har et lille barn med.

Dato for ophold: oktober 2011
    • Værelser