Åben i dag: 11.00 - 22.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Bindingsværks hus

Har tidligere med tilfredshed spist her, denne gang forbi på en rask gåtur. Smukt gammel... læs mere

Anmeldt d. 1. december 2021
Danes55
Holstebro, Danmark
Aftensmad med mega god betjening

Vi bestilte en stegt rødspætte med nye kartofler og smørsovs’s og vi fik nøjagtig hvad vi kom... læs mere

Anmeldt d. 31. juli 2020
smukkeT
Roskilde, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 39 anmeldelser

Anmeldt d. 9. maj 2024

VANVITTIG GOD Pariserbøf, fantastisk sød, og entusiastisk betjening (vores servitrice virkede som en "ildsjæl" der med det samme fik os til at føles os meget velkomne, og godt tilpas. )
Hyggeligt, og respektfuldt renoveret sted som ligger i de smukkeste omgivelser, med meget smuk udsigt til Å, og skov.
Desuden fik vi en rundvisning af stedet mens vi ventede på maden.
Kæmpe stor anbefaling herfra - vi kommer helt sikkert igen.

Dato for oplevelse: maj 2024
Tak, BettinaPalm Jen... B
Anmeldt d. 5. februar 2024 fra mobile enheder

Vi havde booket bord til fødselsdagsfejring. Desværre havde de ikke husket at sætte flaget på selvom det var bestilt, dette var en mindre ting. Maden var ikke særlig god. Vi bestilte stjerneskud med pandestegte fiskefileter. Fiskefileterne var helt lyse, som om de ikke var stegt. Yderligere serverede de stjerneskud med hummersovs ovenpå, hvilket var mærkeligt. Vi påtalte det med fiskefileterne og fik blot afvide at sådan lavede de dem. Ølen var også doven. Der var frysende koldt indenfor. Alt i alt en ærgerlig oplevelse. Vi kan ikke anbefale at besøge stedet.

Dato for oplevelse: februar 2024
Tak, lajlag2017
Anmeldt d. 12. september 2023

Vi valgte Møllehuset til en sammenkomst efter en bisættelse. Vi var 25 voksne og 3 børn.

Placeringen er perfekt med gode udenomsarealer, hvor man kan trække vejret og hvor børnene kan løbe rundt. Vores lokale var flot - højloftet og med fint lys ind gennem vinduerne ud mod det grønne. Den del var fint!
Begejstringen bliver dog mindre når man ser på hvad vi har fået af beværtning og hvad prisen var for det.

Vi fik højt belagt smørrebrød til 85 kr pr stk. Jeg havde forventet en højere kvalitet af smørrebrødet. Det kan delvist være mine forventninger der er noget galt med, men at fx stykkerne med steg var seje kommer man ikke uden om.

På grænsen var også "kaffe, the og lagkage" for 80 kr pr person. Der var først een lagkage til hele selskabet og efter spørgsmål til den travle servitrice, kom der en lagkage mere.

Men at give 125 kr pr person for en buffet opstilling med standard-oste og -brød og en symbolsk mængde frugt, er klart over stregen.

Der var alt for få drikkevarer (øl og vand) stillet op ved ankomst.

Der var bestilt tre børneserveringer (fiskefilet, spaghetti bolognese, steg). De tre retter var til stede, så vi har jo formelt fået det vi har bestilt, men det var tre virkeligt kedelige anretninger. Jeg kan godt forstå at børnene, der ellers havde fået lov til at bestille deres livretter, ikke ville have det. Prisen var 140 kr pr stk; på regningen står der ”inklusiv is”, men den is så hverken børnene eller deres forældre noget til.

Vi havde på forhånd fået at vide at der ville være en skærm i enden af lokalet hvor vi kunne tilslutte en computer; det viste sig at den ikke fungerede og det forberedte indslag kunne ikke gennemføres.

At dømme efter vores oplevelse lever stedet på sin placering, som er uovertruffen. Og lokalet var som sagt fint og serveringspersonalet venlige og hurtige, når man kunne få fat på dem.

Men forholdet mellem pris og kvalitet holder bare ikke. Kun placeringen berettiger stjerne nummer tre.

Dato for oplevelse: september 2023
Tak, 731nielsj
Anmeldt d. 31. juli 2023 fra mobile enheder

Vi var på tur i bangsboskoven, og tænke at nu ville vi prøve den lille hyggelige restaurant, vi vidste på forhånd at maden var i den dyre ende, og forventede derfor en der var gjort meget ud af maden,
Vi var 2 vokse og en pige på 8, vi bestilte 2 stjerneskud og børne menu med rødspættefillet med pomfrit og isdessert med friske frugter til barnet.
Da de kom med maden havde de glemt det ene stjerne skud, det var self ærgerligt, så det skulle vi vente på blev lavet. Stjerneskuddet var skuffende hummersovsen var smagsløgs løs og havde forventet håndpillede rejer til den pris, men det var desværre rejer i lage, som bare var smattet. Stjerneskuddet laves bedre mange andre steder i byen, meget billigere. På børne menyen til 140kr var den en lille undermåls rødspætte fillet, det så dog rigtig godt ud, isdesserten men frisk frugt, blev serveret med frisk frugt fra dåse, ananas i tern.. skuffende

Dato for oplevelse: juli 2023
Tak, N7720ADmichaels
Anmeldt d. 3. april 2023 fra mobile enheder

Virkelig fint sted, hvor vi kunne sidde ude i solen og høre åen bruse i baggrunden. Vi fik alle et lækkert stjerneskud med frisk fisk og rejer, som vi varmt kan anbefale.

Dato for oplevelse: april 2023
Tak, Quest682193