Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget hurtigt tempo!”
Anmeldelse af Hyttefad 1

Hyttefad 1
Restaurantoplysninger
Anmeldt 23. september 2019

Hyggelig betjening, men det virkede til, at de allerhelst ville af med os. Jeg har aldrig nogensinde oplevet at en hovedret kom så hurtig efter en forret. Vi nåede aldrig at sunde os over maden. Maden havde ingen wow-faktor og det savnede jeg lidt. Jeg kommer nok ikke tilbage.

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, norway_peter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (110)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 110 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2019 fra mobile enheder

Jeg fik en steak som havde en underlig skorpe - tror kødet havde været en tur i mikroen.
Der fulgte 4 små kartofler med og nogle kolde kogte grønsager - mildt sagt elendigt.
Det eneste positive var den hyggelige gårdhave.

Dato for besøg: august 2019
Tak, JesR652
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019 fra mobile enheder

Vi holdt en familie fødselsdag i den super hyggelige gårdhave. Vi fik lækker og smuk mad, der kom meget hurtig selvom vi alle skulle have noget forskelligt. Priserne er billige og betjeningen fantastisk. Det er ikke sidste gang vi kommer her

Dato for besøg: august 2019
Tak, Kirsten S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2019 fra mobile enheder

Fint til prisen, men de ved ikke hvad en lemonade er. Vi fik Icetea med et tvist af lime som de holdt fast i var det rigtige.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, JemtDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2019

Sulten for sjov og på arbejde, endte i gården hos hyttefadet, mødt med smil og hurtig anvisning. Fisk og chips m et glas kølig hvid vin var et rigtig godt valg - tatarsaucen smagte af mere.....

Dato for besøg: juni 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, soren C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Hyttefad 1, kiggede også på

Frederikshavn, Nordjylland
Frederikshavn, Nordjylland
 

Har du været i Hyttefad 1? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.