Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotellet ligger centralt i forhold til seværdigheder i Nordjylland. Det værelse vil boede på, lå på tredje sal, med udsigt mod vest op mod gågaden, der er elevator. Værelset var pænt og rent, men ikke så stort. Der er et udemærket morgenbord, men ikke restaurant på hotellet. Byen har en del restauranter tæt på hotellet. Der er parkering i gården bag hotellet og gratis parkering på de omkringliggende gader.
Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 19. aug. 2023
Hejsa, Mange tak for den flotte anmeldelse og beskrivelse af os. Vi håber, at vi kan byde velkommen en anden gang. Forsat god sommer! Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn
Indberet svar som upassende
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Dejligt hotel med god service, kan varmt anbefales. morgenmaden er rigtig god, med friskbagt brød og andre lækre produkter. Har boet det flere gange og vil bestemt benytte det igen når jeg kommer til Frederikshavn.
Spørg Dorte J om Hotel Frederikshavn
Tak, Dorte J
Rasmus Frederiksen, Gæsteservice/reception hos Hotel Frederikshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. februar 2023
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for! Tak for de flotte ord, dem er vi glade for. Vi glæder os til at se dig igen ;o) Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Sikke en dejlig oplevelse,. Man føler sig velkommen fra man kommer ind af døren til man tjekker ud igen. Værelset var pænt ,rent og hyggeligt Så må jeg også rose maden, det smagte fantastiks og der var nok af den. Per
Spørg Per J om Hotel Frederikshavn
Tak, Per J
Hej Per! Mange tak for de fine ord og den flotte anmeldelse, den er vi glade for. Tak for de flotte ord om maden, dem giver jeg videre til kokken. Vi håber, at vi kan byde velkommen en anden gang. Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Skønt hotel med lækker mad og drikke. Skønne omgivelser og en god oplevelse. Hotellet ligger centralt i byen tæt på både byen og havnen og de lokale seværdigheder, og det er samtidigt nemt at komme ud af byen. Hotellet har et imødekommende og hjælpsomt personale.
Spørg Henriette Kiile... M om Hotel Frederikshavn
Tak, Henriette Kiile... M
Wauw! Sikke en flot anmeldelse - den vil vi have i glas og ramme ;o) Mange tak for de fine ord. Vi er rigtig glade for at høre, at I havde et dejlig ophold her. Vi håber, at vi kan byde velkommen en anden gang. Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Dejligt hotel centralt i Frederikshavn. Små, praktiske værelser med alt hvad man har brug for. Var på kursus i 4 dage og oplevede god og personlig service. Der var lækre små pausemåltider under kurset.
Værelsestip: Centralt beliggende
Værdi
Værelser
Service
Spørg 628s_renh om Hotel Frederikshavn
Tak, 628s_renh
Mange tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for! Vi glæder os til at kunne byde velkommen en anden gang. Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Dejligt hotel med god forplejning, gode senge, lokale øl. Personalet er kompetent, imødekomnede og serviceminded.
Hotel Frederikshavn er det bedste hotel i Frederikshavn. Bestemt et hotel vi vil komme tilbage til igen. Hotellet er fondsejet og non profit og har en helt særlig historie og et særligt maritimt formål
Spørg Kikkenborg om Hotel Frederikshavn
Tak, Kikkenborg
Sikke en fin anmeldelse, den er vi glade for at have til at stå! Tak for de pæne ord. Vi glæder os til at kunne byde velkommen en anden gang. Hilsen Rasmus / Hotel Frederikshavn