Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
skandshus
Bjerringbro, Danmark

God oplevelse

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. jul. 2024
Weekendophold - En helt igennem rigtig god oplevelse, service og værelser, samt morgenmad fejlede ikke noget.
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Problemer med denne anmeldelse?
  • Strawberry Hotels
Få bonusser med One Key
    694 kr.
0.4 km fra Best Western Hotel Herman Bang
Gratis wi-fi
Hotel Jutlandia is blessed with a stunning location overlooking the harbour, providing guests with a picturesque view. As a family-owned establishment, we take pride in offering a warm atmosphere. We offer the following service: 24 hours open front office, bar, restaurant, meeting rooms, parking, fitness. Further we offer long term stays and have several hotel apartments.
    1.024 kr.
    1.195 kr.
18.6 km fra Best Western Hotel Herman Bang
Vis flere hoteller i Frederikshavn
Anmeldt d. 28. juni 2024

En rigtig god oplevelse med et dejligt personale på et fremragende hotel. Fremragende morgen og aftensmad.

Tak, janogsusan
Anmeldt d. 28. juni 2024 fra mobile enheder

Vi havde 3 skønne værelser i forbindelse med et familie arrangement. Hele opholdet var perfekt ligefra check in, rengøring, værelses standart til morgenmad.
Personalet er helt utrolig venlig og hjælpsom. Vi syntes alle det var noget af det bedste i forhold til service vi oplevede på dette ophold. Vi giver de varmeste anbefalinger.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, pianorbyf
Anmeldt d. 16. juni 2024

Fantastisk dejlig hotel lige på strøget vi har været der mange gange og altid lige godt, ligger dejlig tæt på skagen mm

Tak, John D
Anmeldt d. 4. juni 2024

Super godt og hyggeligt hotel midt i Frederikshavn - god service - let parkering og super morgenmad og restaurant Empire - samt venlig og super serviceminded personale
Vores favorit/stam hotel i Frederikshavn
Stor ros for deres opholds-/oplevelsespakker - kan varmt anbefales

Dato for ophold: maj 2024
Tak, bennycarlsen
Anmeldt d. 29. maj 2024

Dejligt ophold i hjertet af Frederikshavn Pænt og rent over alt. Venlig og imødekommende personale lige fra receptionen til restauranten og rengøring. Fin morgenmad med alt man kan ønske sig. God mad og drikke i restauranten til fornuftige priser. Vi kommer helt sikkert igen.
Dette var et Smartbox ophold, det gør vi aldrig aldrig mere, rent snyd og bedrag. Vil anbefale at booke direkte med hotellet, det er billigere og mere seriøst.

Dato for ophold: maj 2024
Tak, AnnaMRK