Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
128 US$
Se tilbud
Expedia.com
128 US$
Se tilbud
Agoda.com
108 US$
Se tilbud
Algotels
Hotels.com128 US$
ZenHotels.com130 US$
Vis 15 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (311)
Filtrer anmeldelser
311 resultater
Medlemsvurdering
131
93
53
18
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
131
93
53
18
16
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
14-19 af 311 anmeldelser
Anmeldt d. 4. juli 2022

Hotellet anbefales til fulde. Bør oplevesAlle faciliteter er af høj standard og personalet yderst professionelle. Rammerne i og omkring Herman Bangs Hotel byder på charme, ro og en oplevelse ud over det sædvanlige!

Dato for ophold: juli 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, J2002TEmb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 3. juli 2022

Det er et hotel, jeg gerne kommer tilbage til, når min vej falder forbi Frederikshavn. Det er dejligt, at der både er “en fin restaurant* og en amerikansk diner. Værelserne er smagfulde. skønt med strygejern.

Dato for ophold: juli 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Karen-Margrethe O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. juni 2022

Det var fremragende. Vi fik hygget os og nydt virkelig tiden sammen, ud på oplevelser sammen rundt omkring i Danmark og Frederikshavn er et dejligt sted og godt hotel. Det kunne man sagtens gøre igen.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, frkfilemonsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. juni 2022

Jeg har været på Herman Bang Hotel 5 gange og de har en helt fantastisk service over hele linjen. Smilende, hjælpsomme oplysende og serviceminded, så det er fornøjelse at være der. Jeg kommer helt sikkert igen og igen.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, jago912
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. maj 2022

Dette lille pragtfulde hotel i Frederikshavn er helt klart et besøg værd super hyggeligt personalet er søde og altid i møde kommende god behandling fra allesuper restaurant søde og god betjening
Morgenmaden er bare så god

Dato for ophold: maj 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, hE200IH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser