Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Anmeldelser (232)
Filtrer anmeldelser
232 resultater
Medlemsvurdering
73
73
53
19
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
73
73
53
19
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 232 anmeldelser
Anmeldt d. 13. oktober 2019

Vi blev godt modtaget da vi trådte inden for døren og der var venlig betjening hele vejen rundt og altid tid til en lille snak. Super lækker mad i skønne omgivelser. Værelset var super godt og rengøringen i top.

Dato for ophold: oktober 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, bjarneogiben
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelHermanBang, Front desk hos Best Western Hotel Herman Bang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2019

Kære bjarneogiben,

Tusind tak for jeres tilbagemelding, det betyder meget for os.

Vi er glade for at i havde et godt ophold hos os og det ville glæde os, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner fra Hotel Herman Bang.

Venlig hilsen

Karoline Andersen
Receptionen
Best Western Hotel Herman Bang

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. oktober 2019

Okay hotel som ligger lige ved gågaden, så det er meget centralt, pæne værelser med tv og internet, vendligt personale, dog var personale ved morgenmaden lidt fraværende, det koster så lige 85 kr pr døgn at parker, hvad vi ikke syntes er ok.

Dato for ophold: september 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, gerry364
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. september 2019

Pænt værelse, smilende og imødekommende personale, gode senge, fantastisk morgenmad og dejlig central placering. Alt i alt rigtig god service hele vejen rundt. Intet at beklage - super til prisen Vi vil benytte hotellet igen.

Dato for ophold: september 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, FruVestenbaek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelHermanBang, Front desk hos Best Western Hotel Herman Bang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2019

Kære FruVestenbaek,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os.
Vi er glade for at i havde et godt ophold og det ville glæde os at, kunne byde jer velkommen igen en anden gang.


De bedste hilsner fra Hotel Herman Bang.

Venlig hilsen

Karoline Andersen
Receptionen
Best Western Hotel Herman Bang

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. september 2019

Nok danmarks bedste og hyggeligste hotel.Helt fantastisk personale, flot og hyggelige værelser, fantastisk personale og SUPER lækker mad og så med beliggenhed lige midt i skønne Frederikshavn. Tag bilen og du er hurtigt både i Skagen, Hjørring Sæby mm.

Dato for ophold: september 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, kibi48
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelHermanBang, Front desk hos Best Western Hotel Herman Bang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. september 2019

Kære kibi48,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores hotel, det betyder utroligt meget for os.

Vi er utroligt glade for at, du havde et godt ophold hos os og det ville glæde os at, kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner fra Hotel Herman Bang.

Venlig hilsen

Karoline Andersen
Receptionen
Best Western Hotel Herman Bang

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2019

Alt var yderst tilfredsstillende. Super serviceminded personale, dejligt værelse, overdådig morgenbuffet og superlækker mad i restauranten.
Hotellet ligger lige ved gågaden tæt på centrum. Gode tilkørselsforhold og parkering ved hotellet.

Dato for ophold: september 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, 219aja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelHermanBang, Front desk hos Best Western Hotel Herman Bang, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. september 2019

Kære 219aja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores hotel, din feedback betyder utroligt meget for os.

Vi er glade for at du havde et dejligt ophold hos os.
Det ville glæde os at, kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner fra Hotel Herman Bang.

Venlig hilsen

Karoline Andersen
Receptione
Best Western Hotel Herman Bang

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser