Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Dejligt hotel 50 meter fra gågaden” 4 ud af 5 bobler
Anmeldelse af BEST WESTERN Hotel Herman Bang

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 1 websted mere!
BEST WESTERN Hotel Herman Bang
Vurderet som nr. 6 ud af 15 hoteller i Frederikshavn
Bidrager på niveau
4 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
“Dejligt hotel 50 meter fra gågaden”
4 ud af 5 bobler Anmeldt 2 oktober 2016

Var på hotel Best Western Herman Bang i Frederikshavn den 31,05.16 i 3 dage.
vi havde et dejlig stort værelse, og personalet var meget venlig. Hotellet ligger kun 50 meter fra gågaden, dejligt hvis man har været ude at man kan lade bilen stå på den tilhørende P-plads. Dejlig morgenmad og helt vidunderlig bøf af langhornskvæg så skønt.

  • Overnattede Maj 2016, rejste som et par
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Inge Lone K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HotelHermanBang, Manager hos BEST WESTERN Hotel Herman Bang, svarede på denne anmeldelse, 4 oktober 2016
Hej.

Tusinde TAK for jeres anmeldelse af vores hotel.

Vi håber at se jer en anden gang på Herman Bang

Lars Dannervig
Direktør
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

115 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    24
    44
    28
    14
    5
Se anmeldelser for
22
55
7
19
Oversigt over vurderinger
  • Placering
    4 ud af 5 bobler
  • Søvnkvalitet
    4 ud af 5 bobler
  • Værelser
  • Service
    4 ud af 5 bobler
  • Værdi
    4 ud af 5 bobler
  • Renlighed
    4 ud af 5 bobler
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (2)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Vojens, Denmark
Bidrager på niveau
4 anmeldelser
4 anmeldelser af hoteller
4 ud af 5 bobler Anmeldt 30 august 2016

For en kort weekend tur til det nordlige Jylland er dette hotel perfekt. Fra egen P plads går man direkte ind i lille central reception. Værelset var roligt beliggende og badeværelset havde ud over ventilatoren også et lille trækvindue. Stor lækker morgenmadsbuffet og servicevenligt personale.

  • Overnattede August 2016, rejste med familie
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western

Nyttigt?
Tak, Anders S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
1 anmeldelse
4 ud af 5 bobler Anmeldt 18 august 2016

Rigtig godt hotel med suveræne medarbejdere. Dejligt opholdsrum med kaffe, te, frugt, vand, hvor der også bliver serveret god morgenmad. Dejlige værelser, især business rooms er i topklasse. De almindelige værelser er almindelige.

  • Overnattede August 2016, rejste med familie
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 3 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western

Nyttigt?
Tak, mortenn924
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Århus, Danmark
Bidrager på niveau
22 anmeldelser
4 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nyttige stemmer
3 ud af 5 bobler Anmeldt 13 august 2016 fra mobile enheder

Fik et meget lille værelse på 4. sal med skrå vægge. Der var lige absolut det mest nødvendige, to enkelt senge og et mini badeværelse. Det var ret koldt, men heldigvis virkede radiatoren.
Udemærket til én overnatning men så er det også det. Morgenmaden var heldigvis med i prisen og den var ok.

Overnattede August 2016, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, Jeanet C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rønnede, Danmark
Bidrager på niveau
19 anmeldelser
9 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
3 ud af 5 bobler Anmeldt 1 august 2016

Vi så på nettet, at stedet havde nogle gode pakke tilbud, og fik rettet vores værelses bestilling til dette tilbud.
Det viste sig, at prisen blev væsentlig højere end det på nettet annoncerede, idet tilbuddet ikke gjaldt i juli måned, hvilket ikke fremgår af net-annoncen.
Vi fik at vide, at det var annonceret i lokalavisen, men der er nok ikke mange gæster, der er lokale, så det ville være mere passende at fortælle det i net-annoncen.
Pakke tilbuddet er stadig at finde på nettet, uden oplysning om, at det ikke gælder i månederne juli og august. Det er falsk reklame, så vær opmærksomme evt. kommende gæster.

  • Overnattede Juli 2016, rejste med familie
    • 3 ud af 5 bobler
      Sted
    • 3 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 3 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, h0ha
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Frederikshavn
0.1 km væk
Scandic The Reef
Scandic The Reef
Nr. 1 af 15 i Frederikshavn
3.5 ud af 5 bobler 475 anmeldelser
0.2 km væk
Park Hotel
Park Hotel
Nr. 3 af 15 i Frederikshavn
4.0 ud af 5 bobler 65 anmeldelser
0.3 km væk
Hotel Jutlandia
Hotel Jutlandia
Nr. 5 af 15 i Frederikshavn
3.5 ud af 5 bobler 151 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.1 km væk
Hotel Frederikshavn - Sømandshjemmet
18.7 km væk
Aalbæk Gl Kro
Aalbæk Gl Kro
Nr. 1 af 1 i Ålbæk
3.5 ud af 5 bobler 72 anmeldelser
32.0 km væk
Ruths Hotel
Ruths Hotel
Nr. 1 af 3 i Skagen
4.5 ud af 5 bobler 181 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i BEST WESTERN Hotel Herman Bang? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om BEST WESTERN Hotel Herman Bang

Ejendom: BEST WESTERN Hotel Herman Bang
Adresse: Tordenskjoldsgade 3, Frederikshavn 9900, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Nordjylland > Frederikshavn
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Spa
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 15 hoteller i Frederikshavn
Prisklasse (pr. overnatning): 554 kr.-981 kr.
Hotelklasse:3 stjerner — BEST WESTERN Hotel Herman Bang 3*
Antal værelser: 73
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Priceline, HRS og Hotel.de, så du med ro i sindet kan reservere på BEST WESTERN Hotel Herman Bang. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering