Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
De Rejsende
Danmark

God oplevelse i Frederikshavn by

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. maj 2024
Blot en enkelt nat ifm. arbejde - men en meget positiv oplevelse. Jeg havde brug for at kunne arbejde fra værelset, og det var rart, at det var stort og lyst. Hotellet ligger centralt ift. by og offentlig transport - så det er meget nemt at komme til. Personalet var professionelt og imødekommende. Der er stor forskel på Scandic-hoteller, men her får man virkelig meget for pengene. Det var en meget positiv oplevelse.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.037 kr.
  • Hotels.com
0.2 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Restaurant
750 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    750 kr.
  • ZenHotels.com
    599 kr.
  • Hotels.com
    727 kr.
0.0 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Hotel Jutlandia is blessed with a stunning location overlooking the harbour, providing guests with a picturesque view. As a family-owned establishment, we take pride in offering a warm atmosphere. We offer the following service: 24 hours open front office, bar, restaurant, meeting rooms, parking, fitness. Further we offer long term stays and have several hotel apartments.
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    864 kr.
  • Algotels
0.2 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.255 kr.
  • Algotels
0.3 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vægtertorvet and Danhostel Frederikshavn City
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    800 kr.
  • Hotels.com
0.3 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    805 kr.
  • Hotels.com
  • Algotels
2.4 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Frederikshavns gågade
  • eDreams
  • ZenHotels.com
    557 kr.
  • Agoda.com
0.4 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1.110 kr.
  • Hotels.com
18.7 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Priceline
    785 kr.
  • Agoda.com
12.8 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Restaurant
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    920 kr.
  • Vio.com
6.5 km fra Quality Hotel The Reef
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Frederikshavn
Anmeldelser (1.351)
Filtrer anmeldelser
1.351 resultater
Medlemsvurdering
399
476
284
124
68
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
399
476
284
124
68
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 1.351 anmeldelser
Anmeldt d. 30. marts 2024

Dato for ophold: marts 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marianne Bredevang, General Manager hos Quality Hotel The Reef, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2024

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 29. marts 2024

Et skønt hotel, rent og pænt alle steder. Lækker morgenmadsbuffet og et sødt personale der stod klar til at hjælpe 24/7.
Selv om hotellet var fuldt booket i perioden, mærket vi ikke til det, andet at det var svært at finde en parkeringsplads ved ankomsten.

Dato for ophold: marts 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, nanna88438
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marianne Bredevang, General Manager hos Quality Hotel The Reef, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2024

Hej Nanna
Tak for din anmeldelse af jeres ophold her på Scandic The Reef, vi er rigtig glade for din feedback. Det er dejligt at høre, at I har nydt jeres ophold hos os, og vi håber, at vi en dag igen kan få lov at byde jer velkommen tilbage til Scandic The Reef.

Med venlig hilsen
Scandic The Reef
Marianne Bredevang
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. marts 2024

Værelserne og badelandet er super fine.
Personalet er flinke og hjælpsomme. Men mad siuationen er fuldstændig forfærdelig. 1 restaurant til aften til hele hotellet. På hjemmesiden oplyses der at der er muligt at hente maden med op på
Værelset. Det ville vi benytte os af. Men køkkenet i restauranten har travlt og det er derfor ikke muligt. Ikke engang en enkel børnemenu kunne de lave. ( vi spurgte lige da restauranten åbnede ) det resulterer i en sulten dreng på 4 år som har sat næsen op efter frikadeller med sovs.
Syntes virkelig det er en træls situation at stå i. Da det er helligdage og alle andre restauranter også har travlt. Det er virkelig en vanskelig siuation og tager lidt glæden af vores ellers hyggelig ferie.

Dato for ophold: marts 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Vanessa B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marianne Bredevang, General Manager hos Quality Hotel The Reef, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2024

Hej Vanessa
Mange tak for din anmeldelse af dit ophold her på Scandic The Reef, vi sætter pris på din feedback, og vi er glade for at høre, at I var tilfredse med jeres værelse og badelandet. Vi er selvfølgelig meget kede af at høre om jeres frustrationer med hensyn til aftensmad til jeres dreng, her i påsken er der klart meget travlt i restauranten og vi anbefaler derfor ved tjek ind alle gæster til at bestille bord med det samme, hvis de ønsker at benytte restauranten om aftenen.

Dejligt at I dog alligevel havde en hyggelig ferie - vi håber, at vi en dag kan byde jer velkommen tilbage på Scandic The Reef.

Med venlig hilsen
Scandic The Reef
Marianne Bredevang
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. februar 2024

Et rigtigt dejligt hotel med vandland.
Der var varme bade og hyggelig stemning. Ikke så stort som andre steder med hyggelig og lækkert.
Værelserne var fine med køjesenge til børnene. Personalet var flinke og der var dejlig morgenmad. Kan anbefales

Værelsestip: Husk dykkerbriller til alle
Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Katrine P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marianne Bredevang, General Manager hos Quality Hotel The Reef, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2024

Hej Katrine
Mange tak for din anmeldelse af jeres ophold her på Scandic The Reef, vi er rigtig glade for din feedback.
Det er dejligt at høre, at I har nydt jeres ophold hos os, og vi håber, at vi en dag igen kan få lov at byde jer velkommen tilbage til Scandic The Reef.

Med venlig hilsen
Scandic The Reef
Marianne Bredevang
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. februar 2024

Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marianne Bredevang, General Manager hos Quality Hotel The Reef, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. april 2024

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser