Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (965)
Filtrer anmeldelser
965 resultater
Medlemsvurdering
240
364
223
93
45
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
240
364
223
93
45
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 965 anmeldelser
Anmeldt d. 24. februar 2020 fra mobile enheder

Jævnt kedelig hotelværelse, og så er det ikke hyggeligt at sidde i en bar og hygge sig, når alle hotellets gæster valser forbi i badetøj.
Mange børnefamilier, og buffet bære præg af dette. Men enlig ok mad.

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, H2056STmichaels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. februar 2020

Vores ophold bar præg af enorm travlhed og mange mennesker. Især i forbindelse med tjek ind og ud, i restaurant og i badeland. Børnesengene var desværre som at sove på et hårdt stengulv.
Færre mennesker og mere overskud hos personalet ville klart have givet en bedre oplevelse og anmeldelse for omgivelserne er skønne. Skal vi derop igen, bliver det ikke på et familieværelse grundet sengenes kvalitet

Dato for ophold: februar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Brugerderikkeeribrug
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. februar 2020

Dato for ophold: februar 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 10. februar 2020

Dato for ophold: februar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 10. februar 2020

Meget sur og uhøflig receptionist.
Dejlig badeland.
Fin værelse men der var stillet en drømmeseng op og den var under al kritik. Den var meget larmende så ikke meget søvn til nogen på værelset. Ikke lige det man havde betalt for.

Dato for ophold: februar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, klaus238
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser