Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (952)
Filtrer anmeldelser
952 resultater
Medlemsvurdering
234
360
222
91
45
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
234
360
222
91
45
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 952 anmeldelser
Anmeldt d. 10. januar 2020

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 7. januar 2020

Havde en rigtig god oplevelse på The Reef sammen med mine piger på 6 og 9 år. Blev mødt af superservicemindet personale med overskud til både engageret og personlig betjening. Vandlandet var et stort hit for børnene og skønt at kunne sidde som forældre og læse en bog i hyggelige og mere afsides kroge af badelandet mens ungerne rendte rundt.

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, 10henriette
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. december 2019 fra mobile enheder

Vi var afsted med 2 små børn og havde et dejligt ophold på scandic hotellet. Super god service overalt.

Dejligt badeland med mange små hyggelige områder.

God oplevelse i restauranten og dejlig hjælpsomt personale overalt på hotellet

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, torbenm490
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. december 2019

Har været der flere gange med familien, og det var endnu engang en rigtig god oplevelse. Værelserne er nyrenoveret og er blevet flotte, personalet er søde og hjælpsomme. Badelandet stadig er det mest gennemførte i Dnamark og bringer en i caribisk stemning med det samme.

Dato for ophold: december 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, G4392XPchristianr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. november 2019

Dato for ophold: november 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser