Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lækker mad og dejlig uformel betjening”

Fiskebaren Café Og Spisehus
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 25. maj 2024

Denne restaurant er et besøg værd. Mad og betjening er helt i top. Vi vil helt sikkert spise her næste gang, vi er i Frederikshavn👍

Dato for besøg: maj 2024
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Anette T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (92)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 92 anmeldelser

Anmeldt 19. maj 2024

Gl dags æblekage. Lidt for nyfortolket og ikke gammeldags nok efter min smag. En form for chokokugler i og for lidt makroner.
Venligt personale. Ikke et godt sted for hørehandicappede.

Dato for besøg: maj 2024
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
Tak, HelleR98
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 18. april 2024 fra mobile enheder

Mega hyggelig. .Lækker mad, servicen i top.,
Yderligere fik vi gode råd om seværdigheder i området.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: april 2024
Tak, O1946AKbrianp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2024 fra mobile enheder

Lækkert fiaketapas, hyggeligt miljø, personale som forstår at hygge om gæsterne.
Absolut en af de bedste restauranter jeg har besøgt.

Dato for besøg: april 2024
Tak, 93oles
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. marts 2024

Helt fantastisk oplevelse og de bedste anbefalinger til Fiskebaren.
Under vores ferie har vi spist to gange på Fiskebaren. Maden smagte himmelsk, og der er også lækkerier på kortet, hvis man ikke er så glad for fisk. Virkelig god atmosfære og en sublim betjening fra de søde piger på restauranten.
Vi kommer helt sikkert igen næste gang turen går til det nordjyske!

Dato for besøg: marts 2024
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Line K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Fiskebaren Café Og Spisehus, kiggede også på

Strandby, Frederikshavn
Ålbæk, Frederikshavn
 

Har du været i Fiskebaren Café Og Spisehus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.