Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kommer igen.”

Fiskebaren Café Og Spisehus
Restaurantoplysninger
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad og god vin. Vi måtte besøge stedet to aftener i træk, for der var SÅ meget på menuen, vi gerne ville smage.
Fint, overskueligt menukort, gode vine og øl.
Superopmærksomt og meget venligt personale - og et hyggeligt lokale.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Dorthe W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 16 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 fra mobile enheder

Skøn menu, rigtig god mad fra hjertet og fantastisk personale. Absolut en god oplevelse og vi kommer tilbage. Tak for en skøn stund på terrassen.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, robertn764
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 fra mobile enheder

Var på fiskebaren i Frederikshavn i dag. Vi bestilte to fish and chips.

Vi får to cola. Da tjeneren kommer med dem, er halvdelen af isen i glasset smeltet.

Da maden kommer ser det umiddelbart godt nok ud. Min kæreste siger med det samme at hans fisk smager underligt, og han ikke rigtig bryder sig om det. Min fisk smager også underligt - men det er af spidskommen. Jeg tænker at de måske har spidskommenpulver i den dej, der er rundt om fisken... - og det tænker jeg er en underlig kombination.

Da jeg tager hul på det andet stykke fisk, bliver jeg klar over hvad min kæreste mener, med at det smager underligt. For det smager nok af spidskommenpulver, men det smager også af gammel fisk. Konsistensen er markant anderledes end første stykke. Jeg forventer at kunne se og fornemme lamellerne i fisken. I stedet var konsistensen hvad jeg vil betegne som grumset.

Så er jeg færdig med at spise. Jeg spiser ikke fisk der ikke er frisk. Jeg rejser mig og går, lidt ærgerlig og meget utilpas med at have spist fisk der smager fordærvet.

Min kæreste går ind og betaler. Får afslag på vores cola. Underligt, for det er ikke colaen der er problemer med.

En anden ting er tatarsovsen. Den er meget grofthakket. Det er umuligt at dyppe en pommesfrittes deri, for de store stykker kapers og cornichonner kan praktisk talt ikke klistre til maden. Jeg kiggede lidt efter både dild og skalotteløg.... Og andre ingredienser, men det var der ikke.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, spisogrejs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

I forbindelse med en uge i sommerhus ved Bratten strand hentede vi take away. 4 stjerneskud, 2 burgere og 2 fiskefiletter. De voksne fik stjerneskudene og det var RIGTIG godt. Ikke mindre end 4 stykker sprødstegt fiskefilet, lækkert brød og lækre rejer.
Lidt dild kunne være godt, men det er små detaljer.
Keep up the good work

Dato for besøg: juli 2021
Tak, christianlH2948FN
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 fra mobile enheder

Et hyggeligt miljø ud til gågaden. Priser er overskuelige men ikke billigt. Betjeningen var sød og høflig.
Min kæreste fik fiskefrikadeller, som han udtrykte smagte godt. Hans søn på 12 fik en burger, som faldt fint i hans smag.
Jeg fik en Asien bowl dog uden hummer, da jeg er vegetar. Min ret manglede lidt smag men var frisk og lækker.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, signe1978
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Fiskebaren Café Og Spisehus, kiggede også på

Strandby, Frederikshavn
Frederikshavn, Nordjylland
 
Ålbæk, Frederikshavn
Voerså, Frederikshavn
 

Har du været i Fiskebaren Café Og Spisehus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering