Jeg har flere gange haft fornøjelsen af at bo på Park Hotel i Frederikshavn, og hver gang har oplevelsen været intet mindre end fremragende. Fra det øjeblik jeg træder ind ad døren, bliver jeg mødt med en varme og gæstfrihed, som er sjældent set. Susanne, hotellets indehaver, tager sig altid tid til en hyggelig snak, hvilket straks får en til at føle sig hjemme.
Selvom værelserne bærer præg af historie, er de stilfuldt indrettede med en utrolig sans for detaljer. De stribede tapeter, sammen med døre og paneler i sort pianolak, skaber en atmosfære af elegance og raffinement, der næsten får en til at tro, man er på et luksushotel i hjertet af en storby.
Det nyrenoverede badeværelse tilføjer et moderne touch og understreger, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Receptionen leder direkte ind til en yderst hyggelig vinbar, der hurtigt er blevet et af mine favoritsteder på hotellet. Her er ikke kun hotellets gæster, men også lokale, som bidrager til en afslappet og indbydende atmosfære. Vinkortet, med et imponerende udvalg af vine, drinks og champagne, er en sand fryd for enhver entusiast.
Morgenmaden er en klasse for sig selv. Serveret med et udvalg af udsøgte delikatesser, er det den perfekte start på dagen. Det er tydeligt, at der er lagt vægt på kvalitet og oplevelse i hvert aspekt af hotellets drift.
Park Hotel er ikke blot et sted at overnatte; det er en oplevelse, der beriger dit ophold i Frederikshavn. Dette boutique-hotel er virkelig i særklasse, og jeg ser frem til at vende tilbage, hver gang jeg får muligheden.