Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Booking.com
ZenHotels.com
217 US$
Hotels.com249 US$
Priceline235 US$
eDreams
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 29. december 2021 fra mobile enheder

Hyggeligt og charmerende hotel, dejligt værelse og rart personale. Central beliggenhed tæt på alt i Frederikshavn. Lækker morgenmad med hjemmebag. En super god og personlig hoteloplevelse. “Home away from Home” i Frederikshavn. Tak for det 🤩

Dato for ophold: december 2021
Tak, NinaElisa
Anmeldt d. 28. juli 2020 fra mobile enheder

Delikat hotel med dejlig atmosfære 🥰Både ejeren og hendes personale er meget imødekommende og venlige...værelserne rene og lækre...fin morgenbuffet... privat (og gratis) parkering ....køn terrasse og opholdsstue....man føler sig bare SÅ godt tilpas på dette hyggelige lille hotel..

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 743pernillec
Anmeldt d. 26. juli 2020

Vi blev taget godt imod da vi ankom til Park hotel, personalet var utrolig hjælpsomme
Vi havde vores lille hund med og der var sat både vand, tæppe og godbidder frem på værelset. Dejligt stort værelse og hyggeligt indrettet med egen indgang til gården. Vi fik gode råd om hvor man kunne spise og hvad vi kunne se i omegne.

Morgenmaden er helt fantastisk alt er i bedste kvalitet og der mangler ikke noget,
kaffen er den bedste jeg har fået i lang tid.

Vi er meget begejstret for stedet og dets personale og vi vil helt sikkert komme igen.

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Tak, 146s_renp
Anmeldt d. 20. maj 2020 fra mobile enheder

Det var en dejlig oplevelse at bo på dette hyggelige hotel med en skøn atmosfære og en vidunderlig kontrast til de store hotel mastodonter. Her følte man sig velkommen og den personlige betjening føltes ægte og vedkommende. Alt ved dette hotel havde det personlige touch, hvor der var kælet for detaljerne. Dejligt værelse, behagelig seng og bad. Og lokalet hvor den nydelige morgenmads buffet fandtes var romantisk og stilfuldt indrettet. Morgenmaden var fin og man blev med sans for den personlige gode betjening spurgt om man ønskede et blødkogt æg. Se det kaldes knaldhamrende god service!
Alt i alt et hotel, hvor der blev kælet for gæsten og hvor opholdet var en nydelse. Kan varmt anbefales!

Dato for ophold: maj 2020
Tak, Soeren L
Anmeldt d. 13. maj 2020

Roligt og afslappende omgivelser. Godt værelse med super seng. Kommer igen. Prøv det. Anvendte hotellets parkering, den er gratis. Morgenmad nåede jeg ikke denne gang, men fik kaffe på min etage, hvor heldig kan man være.

Dato for ophold: maj 2020
Tak, VALLENTIN1