Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
sveske35

Enkel overnatning

Anmeldelse af Scandic Sønderborg
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 27. jan. 2025
Super venligt personale, pænt rent, fin lækker morgenmad, poolen er ok, lidt til den kølige side, men når man har været under går det 😂
Eneste minus og det jo småting, men mangler en ekstra lænestol også det træls det er 2 delt top madras 😄
Dato for ophold: januar 2025
4,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 29. jan. 2025
Hej Sveske35

Mange tak for din feed-back

Hoteldirektør
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
  • steigenberger.com
14.1 km fra Scandic Sønderborg
Vis flere hoteller i Sønderborg
Anmeldt d. 15. januar 2025

Vi har haft et meget behageligt ophold på Scandic Sønderborg
Tænker de snart trænger til nye gulvtæpper i gangene

Dato for ophold: januar 2025
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, lihoje
Niels Sørensen, General Manager hos Scandic Sønderborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. januar 2025

Hej

Mange tak for din 5 stjernede feed-back :-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 12. december 2024

Det er nok det værste hotel jeg har overnattet på, det er nedslidt og beskidt, gulvtæpperne er så ulækre. Badeværelserne i sauna området virkede ikke rigtigt alt hang løst. Trænings centret er Scandic standard. Dårligt.

Dato for ophold: december 2024
Tak, CarstenBF
Niels Sørensen, General Manager hos Scandic Sønderborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. december 2024

Hej Carsten
Tak for din feed-back
Det ærger mig naturligvis, at vi slet ikke kunne ramme dine forventninger, hvilket jeg også beklager.
Lad mig dog nævne, at de tæpper du refererer til ikke er ulækre eller beskidte.. De er desværre ramt af pletter som ikke kan fjernes, men de er ikke beskidte. Vores omklædningsrum til saunaerne er ikke nye, det medgiver jeg, men alt hænger simpelthen ikke løst..

Niels S.

Anmeldt d. 3. december 2024

Der var en meget hyggelig atmosfære på hotellet. Værelserne var pænt rengjorte, og der var et meget venligt personale :-)

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, TorbenN129
Niels Sørensen, General Manager hos Scandic Sønderborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. december 2024

Hej Torben

Mange tak for din flotte feed-back.
Det glæder os meget, at du havde et godt ophold hos os.

Niels S.

Anmeldt d. 25. november 2024

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Niels Sørensen, General Manager hos Scandic Sønderborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. december 2024

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 24. november 2024

Hotellet er meget standard scandic.
Der er det der skal være, hverken mere eller mindre.
Værelset var pænt og rent og morgenmaden ganske udmærket.
Personalet var meget høflige og serviceminded.
Skulle jeg igen overnatte i området ville jeg nok bo her igen.

Tak, mach66

Hej Mach66

Mange tak for din feed-back - Vi håber at se dig snart igen :-)