Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
ScandicHotels.com
181 $
Se tilbud
Booking.com
187 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 31/10/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
187 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 31/10/21
Hotels.com187 $
eDreams187 $
CheapTickets187 $
Vis 13 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (661)
Filtrer anmeldelser
661 resultater
Medlemsvurdering
182
255
134
59
31
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
182
255
134
59
31
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
23-28 af 661 anmeldelser
Anmeldt d. 14. juli 2021

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 12. juli 2021

Vi havde nogle overnatninger. Hotellet fungerer fint, men receptionen virkede underbemandet: Når der er 7-10 personer i kø, må der være nogle af de medarbejdere der går rundt, som må kunne kunne give en hånd ned, Pga. Corona var rengøring af værelser reduceret - virkede mere som en besparelse.... Men eller fint ophold.

Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 461pnb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. juli 2021

Altid et godt sted at bo, god service og altid et smil på læben.
Sønderborg er en skøn by, med mulighed for mange gode oplevelser. Også et godt sted at tage på ture fra til de omliggende byer Tønder, Aabenraa for ikke at glemme Gråsten. Hvis man er heldig, kan man se kongeskibet Dannebrog ligge ved kongekajen i Sønderborg havn.

Dato for ophold: juni 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Trille01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. juni 2021

Dato for ophold: juni 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 7. juni 2021

Godt tilfreds med Scandic valgte stedet da stedet har ladestander til EL- bil hvilket vi er ejer af fik indfriet forventningerne til 1864, Dybbøl Mølle og Sønderborg næste gang blive det Scandic Hotel i Århus

Dato for ophold: juni 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Duuserne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser