Mange tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit ophold hos os. Vi er glade for, at du også synes, værelserne og beliggenheden er rigtig god.
Mht. vores "kedelige beton-altan" så er det et forsøg på at være en smule autentisk – det er jo en gammel kaserne. Om der mangler en træbund og altanens møbler skal udskiftes, er vidst en smagssag, men vi har selvfølgelig noteret det og vil tage det med i overvejelserne, næste gang der skal ske noget nyt på altanerne.
Vi er kede af, at vores morgenmad ikke levede op til dine forventninger. Vi har nøje udvalgt sortimentet af brød, pålæg mm. for både at skabe en fornuftig bund fra morgenstunden og samtidig holde prisen nede på et ønsket prisniveau. Vi tager dine ønsker om udvalget til os.
Corona har haft stor betydning for os alle, og derfor har vi også åbnet op for flere lokaler, hvor man kan nyde sin morgenmad – der kan opstå travlhed og kø, men så opfordrer vi altid til, at man enten kommer en halv time før eller venter med at spise. I denne tid må vi alle tage hensyn og hjælpe hinanden.
Vores hotels placering og afstand til vandet synes vi ikke, vi kan klage over – vi har nogle naboer, som gerne vil bygge i højden, og som kan skærme lidt i siderne, men der er nu stadig en flot udsigt over Alssund. Vores naboer kvitterer til gengæld med lækre restauranter og Danmarks største spa – og dét er vi glade for.
Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang her i Sønderborg.
Med venlig hilsen
HOTEL Sønderborg Kaserne