Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Medlemsvurdering
5
4
2
2
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
5
4
2
2
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 13 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2020 fra mobile enheder

Det har en lækker beliggenhed og vores værelse var super fin. Vi havde en dobbeltseng og en stue på 45 kvm.
Vi havde udsigt over havnen og gode parkerings muligheder. Vores bade værelse var en god størrelse med brus. Nogen maden var fin nok men der var ikke meget plads, i disse corona tider ville det vare godt med lidt mere afstand mellem bordene.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, nikolajl133
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
C, jensen, Ejer hos Hotel Sønderborg Kaserne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2020

Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at I havde et dejlig ophold i Sønderborg.

Mht. afstanden mellem bordene, har vi taget en del forholdsregler. Vi har bl.a. forsøgt at fordele gæsterne på flere etager. Derudover opfordrer vi altid vores gæster til at vente med at gå ind i et lokale, hvis der allerede ser ud til at være mange mennesker. Vi må alle tage hensyn og hjælpe hinanden i denne tid.

Mvh. Stine, HOTEL Sønderborg Kaserne

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. juli 2020

Fint, stort værelse med nyt, lækkert badeværelse. Rengøring i top. Dejligt med en flaske hvidvin i køleskabet. Fin beliggenhed i forhold til byen.
Kedelig beton-altan. 2 små stole uden hynder, og et lille bord og ingen pynt - indbød ikke til at sidde ude på. Læg en træbund, og sæt nogle bedre møbler på altanen.
Morgenmaden var OK, men for 95kr pr. person, forventer jeg noget mere, f.eks. friske rundstykker hver dag, æg og bacon osv. Og i forhold til Corona-regler sad vi alt for tæt, og buffeten var ikke alt for godt organiseret.
"Udsigt til havet" - joohhh - når man kigger imellem højhusene på havnefronten (det kan hotellet selvfølgelig ikke lastes for) men teksten lover mere udsigt, end der er.
Mangler et sted at parkere cykler.
Et OK ophold, men det levede ikke op til forventningerne.

Dato for ophold: juli 2020
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, viggoc687
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thorben Jensen, Ejer hos Hotel Sønderborg Kaserne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juli 2020

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at fortælle om dit ophold hos os. Vi er glade for, at du også synes, værelserne og beliggenheden er rigtig god.

Mht. vores "kedelige beton-altan" så er det et forsøg på at være en smule autentisk – det er jo en gammel kaserne. Om der mangler en træbund og altanens møbler skal udskiftes, er vidst en smagssag, men vi har selvfølgelig noteret det og vil tage det med i overvejelserne, næste gang der skal ske noget nyt på altanerne.

Vi er kede af, at vores morgenmad ikke levede op til dine forventninger. Vi har nøje udvalgt sortimentet af brød, pålæg mm. for både at skabe en fornuftig bund fra morgenstunden og samtidig holde prisen nede på et ønsket prisniveau. Vi tager dine ønsker om udvalget til os.

Corona har haft stor betydning for os alle, og derfor har vi også åbnet op for flere lokaler, hvor man kan nyde sin morgenmad – der kan opstå travlhed og kø, men så opfordrer vi altid til, at man enten kommer en halv time før eller venter med at spise. I denne tid må vi alle tage hensyn og hjælpe hinanden.

Vores hotels placering og afstand til vandet synes vi ikke, vi kan klage over – vi har nogle naboer, som gerne vil bygge i højden, og som kan skærme lidt i siderne, men der er nu stadig en flot udsigt over Alssund. Vores naboer kvitterer til gengæld med lækre restauranter og Danmarks største spa – og dét er vi glade for.

Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang her i Sønderborg.

Med venlig hilsen
HOTEL Sønderborg Kaserne

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juli 2020

Den tidligere sergentskole er delvist omdannet til hotel, hvor der ikke er en traditionel reception. Ligger flot ned til vandet og tæt på byen. Fine parkeringsforhold og nogle rigtig store værelser, der er pæne og rene.
Der var ikke nogen til stede, da jeg ankom om eftermiddagen. Det samme gjaldt om morgenen ved afrejse, hvilket betød at jeg ikke kunne afregne opholdet. Derfor ringede jeg senere på dagen for at få dette bragt i orden. En regning ville blive fremsendt. 5 dage efter opholdet fik jeg en rykker og advarsel om at få betalt. Det var en rigtig dårlig oplevelse. Så husk at betale forud.

Værelsestip: Vælg med udsigt
Dato for ophold: juni 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, V9641OMjohnh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thorben Jensen, Ejer hos Hotel Sønderborg Kaserne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juli 2020

Hej,
Tusind tak for dine fine ord omkring vores hotel. Vi bliver glade, når andre end os påskønner beliggenheden og vores skønne værelser – så tusind tak. Vi beklager selvfølgelig den uheldige situation med rykkeren, der må være sket en fejl, og dette får vi selvfølgelig rettet op på. Vi håber at se dig snart igen.

Mvh Thorben, HOTEL Sønderborg Kaserne

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. april 2020

Vi var fire deltagere, som havde behov for et morgenmøde. Vi fik et dejligt lokale, som passede perfekt til mødet. Der var en formidabel udsigt til Dybbøl Mølle, Alssund og kig til Sønderborg slot. Vi blev mødt med et smil og frisk morgenkaffe med brød til. Jeg vil anbefale stedet. Der er en god stemning og hotellet ligger meget centralt for mange oplevelser. Hilsen Lars Alex Kristensen Vejle.

Dato for ophold: marts 2020
Tak, LarsAlex
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HSKaserne, Ejer hos Hotel Sønderborg Kaserne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. maj 2020

Kære Lars,
Tak for besøget og for de pæne ord. Vi håber at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang.

Mvh. HOTEL Sønderborg Kaserne

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. august 2020
Google Oversæt

Dato for ophold: august 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thorben Jensen, Ejer hos Hotel Sønderborg Kaserne, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. august 2020
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser