Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aldrig har jeg haft så ondt af nogen i mit liv!”
Anmeldelse af Sands'N'Salads

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Sands'N'Salads
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. juli 2020

Jeg har været der nogle gange og synes maden er rigtig fin, men når det jeg antager er chefen begynder at skælde sit personale ud foran alle kunderne, så er jeg stoppet med at støtte sådan et sted, og da vi så (langt om længe) har fået vores mad så skælder hun lige dem ud igen, hvor den stakkels pige også
Begynder at græde og kan hører hun tager skylden på sig, dette synes jeg ikke er i orden, så jeg vil aldrig besøge dem igen til trods for at de faktisk laver ganske udemærket mad, så vil jeg aldrig støtte sådan en leder!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, H8792BTnadiaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Anmeldt 30. april 2019 fra mobile enheder

Hun er en svindler, og betaler ikke løn til de ansatte. De unge mennesker er dårligt lønnet i forvejen, så hun kan da i det mindste betale hele deres løn

Dato for besøg: april 2019
2  Tak, Randi Hedegaard A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018

Op ad trappen fra Rådhuspladsen ligger en lille sandwichbar, hvor de imødekommende (engelsktalende) personaler laver friske sandwiches efter kundernes ønsker.
God til et hurtigt stop.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, HrPeterM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019
Google Oversæt

Dato for besøg: juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Sands'N'Salads, kiggede også på

 

Har du været i Sands'N'Salads? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering