Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super oplevelse”
Anmeldelse af Torvehallen

Torvehallen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 27. januar 2020

Tak for god mad, og utrolig venlig betjening. Gode mulighed for online booke og hurtig svar. Vi kommer helt sikkert ingen.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, henriklindegaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (267)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

56-60 af 267 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2020 fra mobile enheder

Efter en lang periode med overfyldte og fedtede pizza’er, var det i dag en fornøjelse at spise frokostpizza. Helt på højde med dem der blev serveret dengang Torvehallen blev startet. Pizza i top 5 i DK.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, j_rne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt sted med fantastisk smuk beliggenhed, hvor der er udsigt ud over Alssund. Maden var lækker og betjeningen helt perfekt.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, HanneF117
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2020

Den underste etage er særdeles hyggelig og uformel - men maden er rigtig lækker, og de har mange specialiteter eller klassiske retter med et twist... Anbefales!

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars-Sommer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. december 2019 fra mobile enheder

Vi var på besøg, ved et tilfælde. Og sikke et sjovt og spændende sted, meget rustikt indrettet, der står en foodtruk midt i det hele og stedet er indrettet i små afdelinger. Vi bestilte kaffe og deres lækre espresso med vanille creme og vanilje is fra Kastbergs...så anderledes og godt. Dertil en dessert pizza med Nutella og creme..meget sødt og lækkert.
Vil helt sikkert gerne prøve deres mad hvis vejen kommer der forbi igen.

Dato for besøg: december 2019
Tak, 708rikkel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Torvehallen, kiggede også på

Sønderborg, Sydjylland
Sønderborg, Sydjylland
 
Grasten, Sønderborg
 

Har du været i Torvehallen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering